Hele mooie Kambaba Jaspis doorboorde hangers,de kleur is in grote lijnen zwart en daar komt een warm groene moskleur uit naar voren veelal in losse ronde vlekjes,,Magische steen!

Deze steen wordt ook wel de Sjamanen steen genoemd en komt uit Madagascar.

Deze prachtige steen werkt als een magische beschermer die je  gedachten en geest vrij maakt, de steen wordt door sjamanen als beschermende steen gebruikt.
Deze steen is een combinatie van Aegerien, Veldspaat, Kwarts en Epidoot en heeft hierdoor unieke eigenschappen die nog worden onderzocht ,niet alles is ons nog bekend van deze steen,. Kambaba Jaspis is de afgelopen jaren een van de meest succesvolle stenen als het gaat om hardnekkige verkoudheid en griep,en men roept zelfs tegen Corona! Vooral als deze virusziekten aanhouden doet Kambaba Jaspis nog beter haar werk. Deze steen staat ook voor ommekeer,bijvoorbeeld in situaties waarin je vastzit en helpt het vergemakkelijken bij  het pijnlijke [geestelijke] processen in het leven waar je doorheen moet en helpt je ook bij je iegen weerstand tegen veranderingen die goed voor je zijn. Het bevordert ontzuring  en ontgifting en verhoogt het immuunsysteem. 

Deze mooie Kambaba Jaspis hangers zijn doorboord en komen met een stukje koord zodat je zelf de juiste lengte kan bepalen.

De hangers zijn 2,5 tot 3 cm groot

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Kattenoog hangers

€ 4,95

Kattenoog hangers

€ 4,95

Kattenoog is een fascinerende steen om te zien en heeft prachtige kleuren en een mooie schittering in het daglicht.

Kattenoog is eigenlijk de rode vorm van Tijgeroog en is een stimuleende steen die zorgt dat je niet bij de pakken neer gaat zitten en alles laat vallen maar motivatie opwekt. Bij genezing laat hij een trage stofwisseling sneller verlopen en verhoogt hij de drang naar lichamelijk contact met je partner.
Tijgeroog combineert de aarde-energie met de energieën van de zon om een hoge vibrerende staat te wekken en frequentie te bereiken en de spirituele energieën naar de aarde trekt. Deze steen versterkt paranormale gaven en schept balans iin de lagere chakra’s. Tijgeroog is een beschermende steen en helpt j om doelen te verwezelijken. De steen is nuttig om zowel je iegen behoeften als die van anderen te onderkennen. Het laat je zien wat je echt nodig hebt in het leven. Geestelijk verbind tijgeroog de werking van de twee hersenhelften en verbetert het de praktische waarneming. Tijgeroog steen is zeer nuttig bij het genezen van geestesziekten en persoonlijkheidsstoornissen. Deze steen helpt bij zelfrespect en van jezelf houden,daarnaast heft het blokkades op in allerlei zin. Goed voor de ogen, de keel en de geslachtsorganen.De combinatie die de Kattenoog
 steen bezit met de eigenschappen van Tijgeroog maakt de steen bijzonder.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

 

Prachtige gepolijste blauwe Kyaniet hangers met een hele mooie schittering.

Deze Kyaniet is eigenlijk een gepolijst kristal en daardoor een krachtige nieuwetijds steen die kalmeert en paranormale gaven ,spirituele gaven en intuïtie versterkt.Deze kristallijne Kyaniet aardt spirituele vibraties in de juiste frequentie, legt een verbinding met [licht]gidsen en helpt bij diepe meditatie en reizen buiten het lichaam. Kyaniet brengt alle chakra’s op één lijn door de banen en de meridianen sterk te reinigen. De steen herstelt de energie in het fysieke lichaam. Zeer goed voor de keelchakra, versterkt de stem, geneest de keel en moedigt je de waarheid te spreken en laat angsten achterwege en heft blokkades op. De steen doorbreekt onwetendheid en laat je de waarheid zien en onder ogen komen. Kyaniet gaat geheel door verwarring heen, verwijdert obstakels, illusies, woede, frustratie en stress en andere negatieve impulsen. Laat je zien wat je eigen invloed is van het zelf veroorzaken van en gevolgen van negatief denken en doen. (Karma). Kyaniet is een zeer krachtige steen, ook zeer goed voor de spieren te ontspannen, de schildklier en de hersenen en is verzachtend bij menstruatiepijn. Deze steen brengt je helemaal in evenwicht en je hoeft de steen nooit te reinigen.           
 

Deze hangers zijn een 3 cm lang en in een gepolijste kristalvorm.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit alsop de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Prachtige wat grotere Labradoriet oplegstenen.

Labradoriet is een zeer van oudsher een sterk beschermende en mystieke steen die je bewustzijn verhoogt en zintuigen versterkt, daarnaast ongewenste energieën van de aura afwend en projecties van anderen die op jou gericht zijn verwijdert, Ook denkvormen die in de aura vastzitten en gemist en je niet nodig hebt of je in de weg zitten worden verwijdert. Labradoriet is een steen die een krachtveld door de aura heen creëert en het versterkt en daardoor beschermt. De steen zorgt dat anderen jouw energie niet kunnen aftappen en je ook geen negatieve energie kunnen nalaten.. Labradoriet helpt je bewust te worden van oude denkpatronen,die overbodig zijn geworden en helpt je deze te verwijderen en zorgt er voor dat er geen energielekkages ontstaan. Het is een steen van magie die ons in contact brengt met ons innerlijke zelf en de hogere gidsen,versterkt je sprituele gaven. De steen helpt een verbinding tot stand te brengen tussen onze wereldse en de spirituele kanten en wereld, waardoor onze totale energie in harmonie verkeert. Wanneer we in deze harmonie verkeren zal ons doel waarvoor we hier zijn zich voor ons ontvouwen. Labradoriet vergroot onze mentale en intuïtieve vermogens zoals helderziendheid, telepathie, astraal reizen, aurareadings, toegang tot vorige levens door diepe meditaties, communicatie met hogere gidsen. Ook helpt Labradoriet je om meer over jezelf te ontdekken. Voor sjamanen en magiërs is het een beschermsteen die hen helpt om op een veilige manier tussen werelden te reizen en terug te keren. Labradoriet helpt angsten en onzekerheden te overwinnen en vergroot het vertrouwen in het universum het geheel. Dit is een goede steen als je veel veranderingen ondergaat. Labradoriet geeft kracht, die je helpt als je door de geestelijke werelden heen  beweegt terwijl je jouw  energieën zuivert in het licht. Door zijn vele kleurschakeringen is de steen goed op verschillende chakra’s te gebruiken.,eigenlijk alle chakra's. Labradoriet kan oorzaken die je emotioneel onstabiel maken naar boven halen. De steen maakt je bewust van wat de oorzaak van de instabiliteit is, waardoor je inzicht krijgt  waar een ziekte of kwaal vandaan komt. Labradoriet zoekt blokkades op filtert en zuivert en brengt het weer in balans. De steenhelpt bij hyperventilatie en helpt organen ter hoogte van de zonnevlecht zoals nieren, gal, pancreas, lever, milt en darmen te reinigen. Helpt de hromoonhuishouding in evenwicht te brengen. Ondersteunt bij emotionele blokkades, slaapproblemen, bij reumatische aandoeningen en jicht. Ook helpt hij elektromagnetische straling te reduceren,goed voor mensen die veel met dat soort apparatuur werken of veel in de nabijheid zijn.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op  de foto

Deze oplegstenen zijn 4 tot 4,5 cm  en wegen tussen de 40 en 50 gram.

Verzendkosten zijn 3,15
 

Prachtige Labradoriet knuffelstenen meet een mooie schakering van kleuren.een fijne steen om bij je te dragen..

Deze knuffelstenen wegen tussen de 30 en 40 gram en zijn ruim 3 cm groot.

Je ontvangt een knuffelsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 

Deze Labradoriet rolstenen zijn ruwe stenen die gehalveerd zijn,en de vlakke kant is gepolijst zodat de kleurenschakering prachtig naar voren komt.

Deze variatie Labradoriet stenen zie je niet overal.

Ze zijn ongeveer 2 cm in doorsnede,

Je ontvangt een rolsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Deze Labradoriet hangers zijn van een goede kwaliteit en hebben een mooe kleuren schakering.

Ze zijn tussen de 1,5 en 2 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Mooi Labradoriet sculptuur met voornamelijk een blauwige schitering die naar voren komt zodra er [ dag ] licht  op schijnt.

Dit mooie stuk Labradoriet is rondom aangepolijst.

Het weegt 482 gram een is 10,5 bij 6,5 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto

Verzendkosten zijn 7,25

Ook weer een heel gaaf sculptuur van Labradoriet en heel mooi aangepolijst waardoor de keluren helemaal naar voren komen als er [ dag ] licht op valt....

Dit sculptuur weegt 483 gram en is 6,5 bij 10 cm groot.

Je ontvangt het sculptuur op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25

Een heel gaaf groter sculptuur van Labradoriet en de kleuren zijn te gek!Een heel bijzonder stuk om te hebben.....Als er [dag] licht op valt zie je het hele spectrum aan kleur...

Dit sculptuur weegt 617 gram en is 9,5 bij 10,5 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25

Mooi Labradoriet sculptuur  waarin het blauw het meest aanwezig is.

Dit sculptuur weegt 205 gram en is 4 bij 9 cm groot

Je ontvangt het stuk op de foto,

Verzendkosten zijn 7,25

Uitverkocht

Labradoriet sculptuur 5 verkocht

€ 23,95
Uitverkocht

Labradoriet sculptuur 5 verkocht

€ 23,95

Ook weer een heel gaaf sculptuur,ook niet zo heel groot maar daarom zeker niet minder mooi!Zie foto's!

Dit Labradoriet sculptuur weegt 261 gram en is 5 bij 8,5 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto

Verzendkosten zijn 7,25

Het kleinste Labradoriet sculptuur qua gewicht maar wel heel erg mooi van kleur!

Dit sculptuur weegt 176 gram en is 5 bij 7,5 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto.

Verzendkosten zijn 4,75 [past door brievenbus]

 

Lapis Lazulli is een prachtige blauwe steen met gouden pyrietspikkeltjes, soms met witte vlekjes. Deze steen werd in het oude Egypte veel gebruikt voor amuletten en sieraden en werd de zienerssteen genoemd,ook in andere culturen zoals de oude Chinese was dit een geliefde steen. Bij de indianen werd de steen om haar oude wijsheden gewaardeerd, Lapis Lzulli versterkt je paranormale en spirituele vermogens. De steen stimuleert verlichting en zorgt dat het werken met dromen inzicht geeft en maakt spirituele reizen ook reizen buiten het lichaam 'het zien'' gemakkelijker. De steen laat je beseffen dat je een universeel wezen bent en niet slechts alleen van de aarde. Lapis lazulli creëert dus meer en hoger bewustzijn en groei.De steen reinigt de vijfde en zesde chakra’s, hierdoor kun je de verworven inzichten beter uiten en uitleggen niet alleen voor jezelf maar ook naar anderen, en daardoor het bewustzijn helpen te verhogen. De steen is verbonden met lichtwezens, lichtmeesters, engelen en gidsen en wijst de weg. Deze steen leert je dus te channelen, een heel bijzondere steen. Lapis Lazulli verlicht stress en zorgt voor dieper gevoel van  vrede. De steen bezit een zeer grote sereniteit,en opent je derde oog en werkt heel voor je keelchakra, deze steen leert je ook om over je emoties en/of problemen te praten en te uiten. De steen haalt verlegenheid weg en geeft zelfvertrouwen. Lapis beschermt ook heel erg goed je aura,en laat niet zomaar toe dat je aura gaten gaat vertonen en is dus is goed voor mensen die wat gevoeliger zijn. aanvallen en daardoor inbreuk op je psyche stuurt de steen terug naar degene die zend.Lapis lazuli schept en versterkt liefdes en vriendschapsrelaties en helpt je gevoelens en emoties te laten zien. Als elixer lost het emotionele vastzittende gevoelens op,Lapis lazuli verlicht daarnaast pijn, werkt goed tegen migraine en werkt  goed voor spraak- en stemproblemen zoals  stotteren. Lapis Lazulli  werkt goed tegen verkoudheid, angina, griep en keelontsteking,virussen, het zenuwstelsel, het strottenhoofd en de schildklier. De steen reinigt organen,zuivert je beenmerg, verhoogt het immuunsysteem, werkt bij gehoorverlies,is bloed zuiverend, verlaagd de bloeddruk, verlicht duizeligheid , versterkt de botopbouw van tanden, kiezen en nagels. Werkt helend bij  eczeem, huiduitslag of schrale huid en helpt bij slapeloosheid.

Deze Lapis Lazulli knuffelstenen kan je bij je dragen,onder je kussen leggen bij slapeloosheid,plak het op een plek waar je huidproblemen ervaart,

Deze knuffelstenen zijn tussen de 25 en 30 gram en ongeveer 2 bij 2,5 cm.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn
                               

Prachtige Lapis Lazulli hangers in een extra kwaliteit en tussen de 2 en 2,5 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Mooie Larimar knuffelsteentjes in de goede kwaliteit uit de Domincaanse republiek.

Larimar is een zeer spirituele steen die sterk verbonden is met de energie van Atlantis. De steen brengt energie van harmonie,balans en het hogere 'zijn'' in de chakra’s zodat je vanuit het hogere zijn kunt gaan leven. Larimar herstelt de verbinding tussen denken en voelen, waardoor negatieve gevoelens, innerlijke conflicten en vertroebelingen in je geest worden verhelderd en  opgelost De steen helpt je jouw eigen engelen beter te herinneren en is daardoor ook erg geschikt voor de nieuwe-tijdskinderen. Larimar geeft je spirituele kracht en leid de ziel op haar ware levensweg. De steen vergemakkelijkt het contact met engelen en werkt ook goed als je een zielsverwant zoekt.Larimar vergemakkelijkt de heling van conflicten van relaties in vorige levens,en een gebroken hart. Larimar verwijdert blokkades en beperkingen, die je eigenlijk zelf als mens veroorzaakt,en maakt ook een einde aan zelfvernietigend gedrag. De steen  helpt bij het verlichten van schuldgevoel en angsten of het geleefd worden door angsten. De steen zorgt voor sereniteit en evenwicht. Larimar bezit ook de dolfijnen energie en maakt ,als iemand de steen draagt diegene weer speels .Larimar geeft hem of haar vreugdevolle, kinderlijke energie waardoor iemand ook echt weer leert genieten. De steen geneest trauma’s van het hart. Ook goed voor het keelchakra.Larimar versterkt de botten,helpt bij allerlei vormen van gewrichtsontstekingen,verkalking van de bloedvaten.Larimar is eefectief bij spit en ischias.En beschermt tegen negatieve energie van buitenaf.

Deze Larimar knuffelsteentjes zijn  tussen de 1,5 en ruim 2 cm groot,en wegen tussen de 5 en 10 gram.

Je ontvangt een dezelfde kwaliteit steen als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25  foto volgt

 

 

Hele mooie Larimar hangers,oftewel de steen van Atlantis met haar Dolfijnen ernergie...

Deze kwaliteit komt uit de Dominicaanse Republiek en is mooi helder blauw met witte stukjes wat kenmerkend is voor de Larimar.

De hangers zijn tussen de 1,5 en 2 cm groot en verschillen veel van vorm.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Berzendkosten zijn 1,25

Larvakiet hangers

€ 4,95

Larvakiet hangers

€ 4,95

Larvakiet [ook wel Larvikiet]

Stimuleert paranormale vermogens en helpt je situaties te doorzien,terug te kijken, daarom ook heel behulpzaam bij regressietherapie naar vorige levens. Larvakiet heeft een krachtige verbinding met Moeder Aarde waardoor je ziel en lichaam in harmonie blijven tijdens spirituele reizen of tijdens contact met niet geïncarneerde wezens. Larvakiet doorbreekt vloeken en wend negatieve energie af. In vroegere tijden werden in het noorden van Engeland grote keien van Larvakiet in kringen rondom woonplekken geplaatst om binnendringers te weren. De steen wordt heden nog steeds voor dit doeleinde gebruikt. De steen verwijdert aanhechtingen en entiteiten  als deze je lichaam en geest weillen betreden.Larvakiet is perfect voor iedereen die in contact wil komen met de natuur  met Moeder Aarde in al haar vormen en schoonheid, deze steen is sterk verbonden met water en aarde  en alle andere aarde aspecten. Larvakiet heeft een krachtige verbinding met het element water, vooral regen en stormen. In bepaalde jaargetijden kun je met de steen regen aanroepen ,door de verbinding met het water element helpt Larvakiet je om flexibel in het leven te staan en problemen te overwinnen. Deze steen ondersteunt emotionele heling omdat het je helpt de oorzaak van een ziekte te vinden.en er bewust van te worden. Deze hele bijzondere steen helpt je het beste uit jezelf te halen, volledig in je kracht te gaan staan.Draag Larvakiet n je zak om de verlangens van jezelf en van anderen te leren zien. Larvakiet helpt je met de leerprocessen wanneer je met magie werkt, de steen helpt je geest om nieuwe informatie te verwerken en op te nemen. De steen vitaliseert het fysieke lichaam, je voelt je weer jeugdig. Energetisch ontgift het weefsel, cellen en de lymfe en het verlaagt de bloeddruk. Het kalmeert en stabiliseert het zenuwstelsel,maar ook het zenuewachtig zijn.Larvakiet ontgift lichaam en geest.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Ze zijn tussen de 2 en 2,5 cm groot

Verzendkosten zijn 1,25

Prachtige Lepidoliet oplegstenen van de allerbeste kwaliteit!,mooi aangepolijst waardoor ze zacht in de hand liggen en de schittering,kleur heel mooi uit komt.het is net alsof je in de steen kan zien.

Lepidoliet zuivert elektromagnetische vervuiling net als bijvoorbeeld zwarte Toermalijn en dient bij apparatuur te worden geplaatst om de vervuiling te kunnen absorberen.
Als lepidoliet heeft mica-achtige vormen aanneemt [ ruw], worden de  eigenschappen zeer versterkt en is het een zeer sterk werkende reinigende steen voor de geest maar ook het lichaam. Lepidoliet verjaagd negativisme, activeert en opent de chakra’s van de keel, het hart, het derde oog en de kruin, heft blokkades op en wekt kosmisch, spriritueel en paranormaal bewustzijn op. Deze steen helpt je bij spirituele reizen en heeft toegang tot Akasha. Het kristal stemt je gedachten en gevoelens  af op je vorige levens die nu een blokkade in je leven opwerpen en neemt je mee naar de toekomst. Lepidoliet is zeer nuttig bij het verlichten van stress en depressies, heft dwanggedachten op, neemt ingeslopen wanhoop weg en helpt tegen slapeloosheid. Leg daarvoor een  oplegsteen onder je kussen. Lepidoliet bevat Lithium en draagt mede daardoor bij aan het stabiliseren van stemmingswisselingen. een goed werkende steen voor het overwinnen van emotionele afhankelijkheid en dichter bij jezelf te kunnen staan. Ondersteunt het opheffen van verslavingen en helpt bij anorexia.Goed bij slaapstoornissen en stress opgelopen door de maatschappij van nu met haar hoge verwachtingen. Het verlicht allergieën, versterkt het immuunsysteem, herstructureert DNA, verlicht uitputting, epilepsie en Alzheimer, verdooft ischias en zenuwpijnen en helpt bij gewrichtsproblemen. Het ontgift de huid en bindweefsel, als elixer goed tijdens de menopauze.Voor therapeuten een hele mooie sterke steen om mee te werken.

Deze Lepidoliet oplegstenen zijn tussen de 6 en 6 cm groot en wegen tussen de 45 en 60 gram.

Verzendkosten vanaf 3,15

Dezelfde mooie A kwaliteit Lepidoliet oplegstenen,echter wat kleiner van formaat en lichter van gewicht.

Ze zijn tussen de 4 en 5 cm groot,je ontvangt een dezelfde kwaliteit steen zoals op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Lepidoliet hangers

€ 4,95

Lepidoliet hangers

€ 4,95

Mooi van kleur en een zachte uitstraling hebben deze Lepidoliet hangers..

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Maansteen is sterk verbonden me de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van constante verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Haar krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt je bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathies vermogen. De steen wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen en gte handhaven. Als een Maansteen hanger gedragen leert het je om je  paranormale vermogens te accepteren er niet bang voor te zijn. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vooral vrouwelijke energie, de steen brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit en de gevoeligheid voor stress. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend,verwijderd wat niet meer nodig is. Goed bij spijsverteringsproblemen, voor de vrouwelijke voortplantingscyclus en werkt verlichtend bij menstruatieklachten en spanning. De steen neutraliseert vergiften, stopt vochtophoping en vertraagt de degeneratie van huid, haar, ogen en vlezige organen zoals de lever en alvleesklier. Erg nuttig bij PMS, conceptie, zwangerschap, bevalling en borstvoeding.Brnegt een hormonaal evenwicht.De steen helpt ook bij een kinderwens,in Arabische culturen schenkt men een Maansteen om zo hun zegen te geven voor het stichten van een gezin.Het maakt de vrouw vruchtbaarder.

Je ontvangt de linker steen op de foto,deze weegt 32 gram en is 3,5 cm groot.

Verzendkosten zijn 2,25
                             

Deze prachtige Regenboog Maansteen is fascinerend als je de steen in het licht houd en de zon er op laat schijnen!

Deze Regenboog Maansteen weegt 46 gram en is de rechter steen op de foto,dit is de steen die je ontvangt.

Verzendkosten zijn vanaf 3,15

Echt prachtige Maansteen hangers rondom in zilver gezet!

Deze Maansteen hangers zijn een 3,5 cm groot-lang en hebben een enorm mooie kleur door lichtinval.

Verzendkosten zijn 2,25

Geef aan in een email of een app welke hanger je van de foto wil ontvangen.

Prachtige zwarte Maansteen handstenen,met een glans zoals de Maan dat kan laten zien.

Deze  zwarte Maansteen werpt een diepere blik op dingen en situaties,laat je dingen zien die je normaal niet kan zien. zwarte Maansteen is een krachtige steen voor mensen die helderziend zijn of voor sjamanen die je helpen om in contact te komen met andere werelden de onzichtbare werelden en reizen naar andere dimensies. Zwarte Maansteen wordt ook wel Nieuwemaansteen genoemd omdat het de raadselachtige en sterke energie van de nieuwe maan bevat waarin alles als potentie bestaat.Zwarte Maansteen is sterk verbonden me de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen herinnert ons eraan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt.En dat alles in de natuur op onze Moeder Aarde ook deel uitmaakt van diezelfde cyclus van verandering,en dat al het leven op elkaar is afgestemd en een eigen rol heeft. Het meest krachtige effect van Maansteen is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt je bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathies vermogen. Deze steen wordt al van oudsher gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid en spirituele gaven te ontwikkelen. Maansteen leert het je de  paranormale gaven die je geschonken zijn te accepteren. Op psychisch vlak brengt het overdreven reacties op situaties  in balans in het juiste perspectief gezien. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Zwarte Maansteen bezit ook mannelijke energie en  brengt zeker ook het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Maansteen brengt emotionele instabiliteit meer in balans. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en verwijderd dat wat niet meer nodig is het werkt genezend.Zwarte Maansteen brengt vrouwen een natuurlijk sterk en hormonaal evenwicht,heeft een positieve invloed op paniekaanvallen en hyperventilatie,is goed voor het cellulair geheugen,de opname van ondermeer ijzer,het is goed voor het gezichtsvermogen,werkt tegen moeheid,kaalheid,en zuivert de lymfeklieren.daarnaast is het goed voor het gehele metabolisme.Chakra:Heiligbeen Chakra en Derde oog

Deze handsteen weegt 63 gram en is 5 bij ruim 3,5 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn  vanaf 3,15

Prachtige handsteen het is een wat ovale zwarte Maansteen met een mooie glinstering,ze zijn allemaal prachtig glad afgewerkt.

Deze handsteen weegt 69 gram en is 5,5 bij 3,5 cm groot,

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn vanaf 3,15

Ook weer een moie zwarte Maansteen.

Een iets plattere meer eivormige handsteen van 64 gram en 6 bij ruim 3,5 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn vanaf 3,15 

 

Deze zwarte Maansteen heeft een hele mooie glans en schittering en is een flinke steen!

Deze handsteen weegt 104 gram en is 6,5 bij ruim 3,5 cm groot en is bijna 3 cm dik.

Je ontvangt de steen op de foto

Verzendkosten zijn 4,75

Deze prachtige handsteen van zwarte Maansteen is ook weer een steen die je graag bij je wil hebben,de glans is heel mooi..

Alle Maansteen komt van Madagascar.

Deze handsteen weegt 71,5 gram en is 5,5 bij ruim 3,5 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto

Verzendkosten zijn vanaf 3,15

Prachtig mooi sculptuur van zwarte Maansteen, mooi aan gepolijst en daardoor een hele mooie schittering vanuit de steen!

Dit sculptuur weegt 510 gram en is 11 x 7x 4 cm groot.

Je ontvangt het sculptuur zoals op de foto afgebeeld.

Verzendkosten zijn 7,25

Ook weer een heel mooi sculptuur met duidelijk een andere vorm dan haar voorganger,dit sculptuur heeft ook een hele mooie tekeing en schittering vanuit de steen...

Dit mooie stuk zwarte Maansteen weegt 469 gram en is 11 x 6,5 x 4 cm groot.

Je ontvangt het sculptuur zoals op de foto afgebeeld.

Verzendkosten zijn 7,25

Dit sculptuur van zwarte Maansteen heeft de vorm van een Menhir en loopt van dik naar dun uit met een puntje..

Het heeft een fantastische schittering van binnenuit zodra er wat licht op komt...

Dit mooie sculptuur van zwarte Maansteen weegt 487 gram en is 10 x 6,5 x 5 cm groot.

Je ontvangt het sculptuur zoals op de foto afgebeeld.

verzendkosten zijn 7,25

Hele mooi zwarte Maansteen hangers met een glans zoals alleen de maan kan laten zien...een hele fijne steen om te dragen.Zeker voor vrouwen met een kinderwens..draag de Maansteen met Rode Jaspis en drink edelsteen water van beide.Het haalt de vrouwelijke enrgie en intuitie naar boven.

Deze zwarte Maansteen hangers zijn tussen de  2 en 2,5 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

verzendkosten zijn 1,25

Deze zwarte Maansteen hangers zijn 3 tot 3,45 cm groot en zijn iets eivormig aan de bovenkant.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto

Verzendkosten zijn 1,25

Deze zwarte Maansteen bollen zijn een lust voor het oog!

als er enigzins licht op valt schijnt de maan!

Ze zijn mooi om neer te leggen, bij je te dragen in je tas of onder je kussen te leggen...

Deze Maansteen bollen zij 40 mm in doorsnede en passen dus niet door de brievenbus..

Je ontvangt een Maansteen bol in dezelfde kwaliteit als op de foto

verzendkosten zijn 7,25

Maansteen roze

Deze maansteen heeft overeenkomstig met zwarte Maansteen een aantal dezelfde eigenschappen die bekend zijn bij  Maansteen.

Je kan deze handstenen-oplegstenen dus ook kiezen omdat de kleur je aantrekt...sowieso zet je gevoel welke steen je kiest.

Roze Maansteen bevat alle aspecten van de maan van alle dag.

In andere culturen schenkt men de vrouw een Maansteen als zegen voor het stichten van een gezin.

Deze variant van Maansteen brengt veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. Deze steen is verbonden met verschillende vrouwelijke godinnen.Roze Maansteen  verbindt je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnstukken die hiermee verbonden zijn. Roze Maansteen heeft een liefdevolle milde energie die het hart ondersteunt en helpt  oude psychische wonden te helen en gtrauma's te verwerken. Deze Maansteen  helpt je om de positieve, liefdevolle aanwezigheid van het goddelijke in alle situaties te zien. De steen helpt je om de positieve ervaringen in je leven te zien en te waarderen. Deze steen geeft rust aan angstige of zorgelijke mensen en neemt ook zorgen en angst weg. De troostende energie van deze Maansteen werkt heel goed op het emotionele, ook heel goed voor intuïtieve of [hoog] gevoelige kinderen. Roze Maansteen is sterk verbonden met de energie van de maan en dus met intuïtie. Roze Maansteen maakt u bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie,net als alle Maansteen heeft deze steen meer dezelfde werkingen overeenkomstig met ander Maansteen. Deze roze Maansteen wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen,het is ook weer voor healers,zieners en sjamanen een geliefde steen. Als een hanger,in je zak gedragen of onder je kussen gelegd, leert het je de geschonken paranormale gaven te accepteren en te omarmen. De steen kalmeert overdreven reacties op situaties en naar anderen. Roze Maansteen is net als zwarte Maansteen vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt  ook het mannelijke en vrouwelijke in balans. Geestelijk reguleert maansteen emoties, instabiliteit en stressgevoeligheid. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend. Nuttige steen bij PMS, conceptie, zwangerschap, bevalling en borstvoeding. De steen ondersteunt vrouwen die zwanger zijn of willen worden.Zorgt voor een hormonaal evenwicht bij de vrouw,het heeft een positieve invloed op paniekaanvallen en hypervenilatie,het beschermt tegen fobieen,het geeft je meer creativiteit,het is goed voor het algehele metabolisme,zuivert de lymfeklieren,werkt tegen vermoeidheid,kaalheid en ondersteund het gezichtsvermogen.

Maansteen is een magische steen!

Deze hand-oplegsteen weegt 70 gram en is 6 bij 4 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn vanaf 3,15


 

Een hele mooie grote roze Maansteen,door de vorm is deze uitstekend te gebruiken als zowel handsteen als oplegsteen en maakt de steen erg geschikt voor therapeuten.

De steen heeft een vrijwel ronde vorm en loopt rondom wat schuin af.De steen weegt 102 gram en is 5,5 cm in diameter.

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn 4,75

Ook weer een mooie vrijwel ronde vorm van roze Maansteen.

Een iets kleinere steen maar daardoor weer geschikt om ook in je zak te dragen bijvoorbeeld.

Deze hand-opleg-zaksteen weegt 61 gram en is ruim 4 cm in diameter.

Je ontvangt de steen op  de foto

Verzendkosten zijn vanaf 3,15 te selecteren

 

Prachtige roze Maansteen met een iets diepere roze kleur.

Deze hand-oplegsteen is ook aardig rond gevormd en daarom een fijne steen voor therapeuten maar zeker ook om bij je te dragen.De steen is wat platter en dus gemakkelijk mee te nemen.

Deze steen weegt 80 gram en is 5 bij 4,5 cm in diameter.

Je ontvangt de steen op  de foto.

Verzendkosten zijn vanaf 3,15,keuze kan je selecteren

Deze roze Maansteen hangers zijn 1,5 cm groot en voorzien van een 9.25 zilver oogje.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Malachiet hangers

€ 5,95

Malachiet hangers

€ 5,95

Malachiet is niet alleen een fantastisch mooie steen om te zien met al haar mooie patronen,lijnen en de diepgroene kleur.Maar is ook een steen wat in de Oudheid  al egwaardeerd en gebruikt werd vanwege vele goede eigenschappen die men er aan verbond.

Deze steen ondermeer een krachtige reiniger die trauma’s uit een vorig leven of jeugd kan helpen op te heffen. Malachiet is  een belangrijke steen voor bescherming tegen negatieve energieën,[ook van anderen op joue geprojecteerd] straling van apparatuur en vervuilende stoffen uit de omgeving en stoffen die Moeder Aarde vergiftigen. De steen vult je aura met hele positieve vibraties en en positieve energie en helpt je  aura bij het uitfilteren van de negatieve energie. Malachiet is een van de weinige groene mineralen die het element vuur bezit, de steen bevat namelijk de ‘mannelijke’ oftwel Yang energie van het element koper die de steen  de groene kleur geeft. Deze energie helpt ons om ideeën vorm te geven en creativiteit in denken en doen te versterken. Malachiet stimuleert de zonnevlecht en bevordert jouw afstemming op dit chakra punt.Malachiet maakt je zelfverzekerd en ondernemend, geeft je vastberadenheid om moeilijkheden te overwinnen,problemen op te lossen en de kracht om trouw te blijven aan jezelf . De steen herinnert ons eraan dat we medescheppers zijn in en van deze wereld en dat de mogelijkheden voor onze creaties eindeloos zijn mits we daar voor open staan. Malachiet is een goede steen voor mensen die afwachten tot hun werkelijkheid vanzelf verandert omdat de steen  je aanzet tot het zelf doen en bewust worden van je eigen rol. Malachiet geeft je de kracht om bewust je verantwoordelijkheid te nemen om je leven te leven zoals je graag wil ondanks wat anderen daar van vinden. Malachiet helpt je jezelf te aarden en stappen te nemen om je dromen in werkelijkheid te om te zetten en na te streven. De steen geneest aarde energieën en heeft een grote affiniteit met de natuur. Mlachiet is goed tegen machtsmisbruik op zowel geestelijk, energetisch en emotioneel niveau,malachiet helpt emotionele verwarring in jezelf op te heffen. De steen geeft kracht na ziekte en operatie en helpt bij de opbouw of heling van weefsel. Malachiet is sterk ontgiftend en is dus ondersteunend tijdens het ontslakken of reinigen van het lichaam. Goed bij krampen en vergemakkelijkt en ondersteund tijdens een bevalling. De steen resoneert met de vrouwelijke geslachtsorganen. Verder is Malachiet goed tegen astma, artritis, epilepsie, verlaagd de bloeddruk,geeft tumoren minder kans, helpt bij wagenziekte en duizeligheid, versterkt het immuunsysteem en goed bij diabetes. Malachiet is goed voor de spijsvertering omdat het de maag en dikkedarmfunctie stimuleert

 

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto,

Verzendkosten zijn 1,25

Hele mooie gepolijste Malachiet knuffelstenen.

Deze stenen wegen tussen de 30 en 40 gram,en een 3,5 tot 4 cm groot.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Dezelfde mooie kwaliteit malachiet knuffelstenen,alleen iets lichter en kleiner.

Ze zijn tussen de 3 en 4 cm groot-lang.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

 

Prachtig stuk Malachiet met een hele mooie tekening!

Deze steen is 8 x 4 x 2,5 cm groot en weegt maar liefst 178 gram.

Je ontvangt het stuk Malachiet op de foto.

Verzendkosten zijn 4,75 [past door brievenbus ]

Mangano Calciet is een bijzonder mooie en aparte Calciet ,niet alleen  om  te zien maar ook qua werking, en brengt veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. Mangano Calciet is verbonden met Engelen en lichtmeesters en  verbindt je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnen die hiermee verbonden zijn.  Mangano Calciet heelt oude wonden van het innerlijke kind en de eenzaamheid tot heimwee naar thuis. Het is een hele goede steen voor het hart,het openet en heelt.Deze steen brengt je in een toestand van dankbaarheid en innerlijk evenwicht, daardoor kun je jezelf met je eigen hart op vrijwel alles of iedereen afstemmen.Hierdoor is het ook heel goed voor het helen op afstand. De energie van de steen versterkt en stabiliseert het hartgebied en vergroot je empathisch vermogen. Mangano Calciet is uitstekend voor ruimtes waarin mensen sterke emotionele beroering of trauma’s kunnen ervaren, zoals praktijkruimtes, spreekkamers of ziekenhuizen. Deze steen helpt je om emoties te uiten, terwijl het hart daarbij opluchting ervaart. Daarom is deze steen ook heel goed voor mensen die zich moeilijk met hun emoties kunnen verbinden,uiten en het vasthouden of die meer geneigd zijn gevoelens te verstoppen bang voor de gevoelens op zich.
Mangano Calciet werkt goed bij nachtmerries en ADHD, ook weldadig voor maag en darmflora. Het helpt het bij het herstel van lichaamsweefsel na verwonding of operatie en bij het opnemen van mineralen, met name calcium. Steen van gezondheid en heling zowel geestelijk en lichamelijk. Kinderen zijn dol op deze steen, in hun slaapkamer straalt het kalmerende en liefdevolle energie uit, en brengt ze rust en kalmte om lekker te gaan slapen.

Verwen je kind met Mangano Calciet......

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Hele mooie fijne Mangano Calciet knuffelstenen..

Dit zijn  stenen die kinderen fijn b]vinden om bij zich te hebben,of om onder het kussen te leggen voor kalmte om in slaap te vallen en sweet dreams...

De knuffelsteen straalt een zachtheid uit maar lijkt gewoon ook zacht aan te voelen!

Deze stenen wegen tussen de 30 en 35 gram en zijn 3 cm groot,soms iets groter.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Sale!

Melodystone Superseven hangers

€ 11,95 € 9,95
Sale!

Melodystone Superseven hangers

€ 11,95 € 9,95

Hele mooi hangers van de bijzondere Melodystone oftewel de Super7!

Melodystone oftwel Super7 is een sterke combinatiesteen met een hele hoge vibratie en frequentie die bestaat uit diverse stenen oals,Bergkristal, Amethist, Rookkwarts, Rutielkwarts, Goethiet, Lepidokrokiet en Cacoxeniet, Melodystone is verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie en laat sterk zien welke spirituele maar ook ander gaven je hebt en wellicht onderdrukt.
Deze prachtige steen troost en voedt en opent alle spirituele gaven! Melodystone Super7 ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen,daarnaast zuivert de steen en schenkt evenwicht en balans, geeft energie aan alle chakra’s en aura’s en stemt ze af op de verfijnste vibraties en frequenties. Deze hele krachtige steent helpt bij je lichamelijke genezing en brengt je ziel  in contact met het goddelijke. Ook het kleinste exemplaar bevat de vibratie van het geheel dus size does not matter!, dit ongeacht of alle mineralen erin aanwezig zijn. Melodystone Super7  helpt ons herinneren dat we allen een deeltje zijn  van het grote  geheel en ons ook daarna moeten gedragen,en daarom ook onze bijdrage moeten leveren voor het grote geheel.. Op het spirituele vlak is deze steen een spirituele krachtcentrale met buitengewone helderheid. Naar verluidt verschuift hij het vibratieniveau van de planeet en al het leven erop naar de hoogste frequenties en laat ons kennismaken met het tijdperk van de Waterman. Met Melodystone is het is heerlijk om  te mediteren. Emotioneel is dit een troostend en voedend kristal voor de geest. Deze steen is heel nuttig om het lichaam te harmoniseren en in perfecte balans te brengen. Melodystone stimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam en heelt het cellulair geheugen. De steen ondersteunt het immuunsysteem, huid en botten en nog veel meer.....

Deze hangers zijn 2 tot 2,5 cm groot.

Je ontvangt een hanger in de kwaliteit zoals op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Melodystone Super7 knuffelstenen,mooi glad afgewerkt.

Deze knuffelstenen zijn fijn om bij je dragen of om onder je kussen te leggen.

Ze wegen tussen de 20 en 25 gram en zijn tussen de 2,5 en 3 cm groot.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto of beschrijving.

Verzendkosten zijn 2,25

Verzendkosten zijn 2,25

 

Prachtige grotere Melodystone Super 7 knuffelsteen,de combinatiesteen van 7 soorten en mede daarom een hele ktrachtige steen!

Mooi glad afgewerkt en prachtige kleuren.

Deze steen weegt 44 gram en is 47 bij 25 mm groot.

Je ontvangt de steen op de foto

Verzendkosten keuze vanaf 3,15

Deze Melodystone Super 7 knuffelsteen weegt 29 gram en is 37 mm groot.

Ook weer een mooie glad afgewerkte steen

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Ook weer een mooie Melodystonen Super 7 knufsteen,deze steen weegt 26,5 gram en is 3 bij 3 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto

Verzendkosten zijn 2,25

 

Deze Melodystone Super 7 knufsteen is wat langer en iets platter.

Erg mooi van kleur en door de vorm overal in mee te nemen.

Deze knuffelsteen weegt 24,5 gram en is 4 bij 2,25 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

 

Deze prachtige Melodystone Super 7 knufsteen is een soort driehoek met afgeronde hoeken en is daarom een aparte steen.

Mooi diep in haar kleuren ,hou de steen maar is in het licht!

Deze steen weegt 27,5 gram en is 37 mm bij 27 mm en loopt in een punt uit.

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Merliniet hangers

€ 7,95

Merliniet hangers

€ 7,95

Mooie Merliniet hangers..ook een bijzondere steen...Deze steen zorgt voor magie en geluk in je leven. Deze dentritische steen bevat de wijsheid van sjamanen, alchemisten en magiërs.Hij heeft toegang tot multidimensies en is nuttig gezelschap op reizen tussen de werelden. Merliniet ondersteunt sjamaanse praktijken of magische rituelen. Hij biedt blikken in het verleden of de toekomst en zorgt voor een succesvolle afronding van spirituele activiteiten. Het is een combinatie van kwarts en psilomelaan, die glanzend kan zijn en gloeiende vlammen kan bevatten. Hij is afgestemd op de elementen aarde, lucht en water. Hij is perfect voor het middelpunt van het medicijnwiel, als symbool van de eenheid en van de elementen en de werelden. Dit is een steen van evenwicht die zorgt voor harmonie en balans tussen yin en yang, bewust en onbewust, intellect en intuïtie. Het is de volmaakte steen om het goddelijke vrouwelijke en mannelijke bij elkaar te brengen. Hij vermengt spirituele en aardse vibraties en aardt ze in het lichaam of de omgeving. Hij herprogrammeert ingesleten gedragspatronen in de etherische blauwdrukken en zorgt voor diepgaande verandering. Hij helpt negatieve ervaringen te verwerken en zet ze om in positieve lessen. Merliniet is zeer effectief voor karmische genezing en helpt overtuigingen en geloften die blokkades vormen te her kaderen. In fysiek opzicht bevordert merliniet de circulatie van energie en zuurstof om het lichaam. Zijn dendritische slierten resoneren met zenuwvezels en versterken de energiestroom langs de ruggengraat en door de hersenen. Hij kan helpen het zenuwstelsel af te stemmen op een instroom van hogere vibraties. Ook goed voor de ademhaling, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, darmen en het hart...

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit alsop de foto.

Verzendkosten zijn  1,25

 

Hele gave Merliniet knuffelstenen.

Deze stenen wegen tussen de 50 en 60 gram en zijn 3,5 tot 4 cm groot, heel ooi glad afgewerkt.

Een bijzondere en fijn steen om bij je dragen of onder het kussen te leggen.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 3,15 tot 4,75 eigen keuze

Sale!

Moldaviet hangers

€ 127,95 € 117,95
Sale!

Moldaviet hangers

€ 127,95 € 117,95

Hele gave Moldaviet hangers!!steed moeilijker te verkrijgen,maar deze zijn echt topkwaliteit en gegarandeerd echt...Mpldaviet is een glasmeteoriet die ontstaan is door een botsing met een andere meteoriet en  daardoor gesmolten is en is teruggevallen op de aarde.Ongeveer 15 miljoen jaar geleden....in de Steentijd gebruikte men de steen als vruchtbaarheidssymbool.

Moldaviet is een bijzonder spirituele en inzichtgevende steen. Het stimuleert spirituele groei en geeft ons inzicht in wat het doel van ons bestaan is. Moldaviet overstijgt tijd, ruimte en dimensies, hierdoor helpt het contact maken met andere [tijds] dimensies en buitenaards leven. Het laat je terugkijken in vorige levens en vooruitzien in je  toekomstige leven [s]. Deze steen bevordert helderziendheid , helpt mensen met reïncarnatie problemen en mensen die moeite hebben met hun aardse bestaan. Ook geestelijk werkt Moldaviet bevrijdend en inzichtgevend. Het helpt je om zonder grenzen te denken en stimuleert hiermee het creatieve wat je in je hebt en zo zorgt het voor meer creatieve oplossingen van vraagstukken waar je niet goed uitkomt. Het bevordert empathie oftewel het  inlevingsvermogen, Moldaviet brengt geluk en vruchtbaarheid voor de vrouw en vermindert overmatig piekeren en je zorgen maken en daardoor jezelf te belemmeren. Moldaviet reinigt alle chakra’s en brengt ze in balans. Het versterkt de werking van andere stenen. Fysiek bevordert moldaviet herstel en geeft inzicht in ziekte en klachten.Moldaviet helpt tegen aandoeningen aan de luchtwegen zoals bronchitis, astma, keelontsteking, neusholteontsteking, longontsteking, astma, influenza en COPD. Hij versterkt de helende kracht van andere stenen bij griep en bloedarmoede. Moldaviet werkt inzichtgevend waardoor zorgen en belemmeringen doorbroken worden.Moldaviet is op zich vrij kwetsbaar maar kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.Moldaviet werkt vooral op hart chakra en voorhoofd chakra en ondersteund de genezing bij alle ziekten en versterkt het afweersysteem.Op het voorhoofd gelegd werkt de steen pijnstillend.

Deze Moldaviet hangers  zijn tussen  de 2,5 en 2,8 gram zwaar en 1,5 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 4,75

Moqui-Marbles

             
Deze sjamanenstenen worden meestal door indianen gevonden en van oudsher door hun gebruikt, ze bestaan uit een kern van zandsteen  wat omgeven is door een legering met een hoog ijzergehalte. Ze worden gebruikt in paartjes De vrouwelijke steen is glad en de mannelijke met een ring of uitstulping of gewoon iets grover,de mannelijke steen is wat platter dan de ronde vrouwelijke steen. Deze aardende stenen versterken je levensenergie en helpen blokkades doorbreken. Moqui Marbles brengen balans in lichaam geest en ziel. Ze werken goed bij depressies en neerslachtigheid en slaapproblemen door innerlijke onrust. Ze schenken je rust en maken weer je blij. Indianen gebruiken de stenen van oudsher bij astraal reizen , visioenen en healing en diepe trance achtige meditatie.. Moqui Marbles beschermen
 je en helpen je in je eigen kracht te gaan staan. Ze zorgen voor een positieve, helende energiestroom voor zowel lichaam, geest als aura en heffen blokkades op. Neem ze vaak in je handen en knuffel ze dan geven ze hun energie af. Ze zijn goed voor het immuunsysteem, de vruchtbaarheid en helpen veroudering tegen te gaan.Ze scherpen tevens je visie en kennis om het juiste te doen aan. Leg de stenen niet weg in een kast of lade want alleen als je de Moqui Marbles regelmatig in je handen neemt en ze in die zin knuffelt behouden ze hun energie en geven ze dat af zodra je ze weer in je handen neemt. 

Deze Moqui Marbles worden verkocht als paartje, een mannelijke en een vrouwelijke steen. De mannelijke stenen zijn een 3,5 cm groot en platter,de vrouwelijke zijn rond en tussen de 3 en 4 cm in diameter.

Je ontvangt een paartje Moqui Marbles in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25         

Morganiet hangers

€ 8,95

Morganiet hangers

€ 8,95

Morganiet is een roze variant van beril,men zegt: de moeder der edelstenen, dit kristal is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en heeft een sterke verbinding met het harchakra, dat het reinigt en activeert en versterkt.
De bijzonder krachtige en liefdevolle energie van Morganiet is sterk verbonden met de Elohimengelen, maar ook met het regenbooglicht. Morganiet brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol. De steen helpt je om direct alles los te laten,te accepteren en er vrede mee te hebben. Dit gebeurt onder leiding van het licht met de engelen die met dit kristal verbonden zijn. Omdat de Morganiet liefde aantrekt en liefde binnen een relatie handhaaft en versterket is het een zeer geschikte steen voor hen die zich afgewezen en onbemind voelen. Als je morganiet op het hartchakra legt, kan er een diepgaande genezing ontstaan waardoor je kwetsende ervaringen uit het verleden kunt loslaten. Morganiet is verbonden met de roze straal, de helende vrouwlijke energie die weer verbonden is met Quan Yin, Isis en Maria. De energie van Quan Yin vult ons met universele liefde, genezing en geduld en maakt ons bewust van de zinloosheid van materialisme en het belang van onze spiritualiteit. Morganiet stimuleert een eenvoudige, kinderlijke kijk op de wereld.het helpt je om stress,prestatiedruk,te hoge eigendunk of vluchtgedrag naast je neer te leggen.Morganiet vermindert hart en zenuwlijden,is goed tegen evenwichtsstoornissen en brengt je in balans.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Multi Tijgeroog is een combinatie van Tijgeroog met Valkenoog.

Deze steen wer in de middeleeuwen al gebruikt tegen het kwade oog en zwarte magie,het beschermt je tegen slechte invloeden en zorgt dat anderen met kwade intenties niet bij je kunnen komen.Multi Tijgeroog bevordert het sneller van begrip zijn en daardoor doordacht te handelen.Deze steen vermindert pijnen zoals hoofdpijn, reguleert de werking van de bijnieren,helpt goed bij astma aanvallen.Multi Tijgeroog helpt bij Migraine aanvallen als je de slapen met de steen masseert.Is goed tegen leverkwalen en geneest aandoeningen van botten en gewrichten.Bij bronchitis plak je de steen op de Zonnevlecht voordat je gaat slapen.Draag de Multi Tijgeroog tegen depressies of neerslachtigheid.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Nefriet is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Nefriet bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra  [4e]en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Nefriet stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. Fysiek werkt nefriet sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.

Hartchakra [4e]

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto

Verzendkosten zijn 1,25

Ook Nefriet hangers maar dan in de zacht groene kleur.

Deze hangers zijn tussen de 1,5 en 2cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Hele mooie Nefriet knuffelstenen,deze stenen hebben allemaal een andere vorm maar allemaal heel mooi afgerond.

Deze stenen zijn 3 tot 4 cm groot en wegen 30 tot 40 gram.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn  2,25

Nuummiet hangers

€ 7,95

Nuummiet hangers

€ 7,95

Nuummiet is een krachtig zuiverende en beschermende steen. Het heeft een sterke connectie met de aarde en onttrekt allerlei vormen van negatieve energie uit het lichaam en de aura, de aarde in. Daarnaast beschermt de steen tegen zwarte magie, vervloekingen en mensen die je slechte dingen toewensen. Het vormt een beschermend schild om de aura en snijdt negatieve connecties door. Nuummiet ruimt tot in de diepste lagen van jezelf en je onderbewuste blokkades, trauma's, angsten, gevoelens van schaamte, verdriet en negatief karma op. Omdat deze negatieve invloeden worden losgelaten, helpt het je in je kracht staan en maakt het jezelf en je intenties zuiver. Nuummiet versterkt je intuïtie en is heel geschikt voor naar binnen gerichte, inzichtgevende meditaties. De steen kan ook goed gebruikt worden bij healings, waarzeggerij en sjamanistisch werk (m.n. reizen naar de sjamanistische benedenwereld en soul retrieval). Fysiek heeft het een positieve werking op stressgerelateerde klachten, hoofdpijn, slapeloosheid, de zenuwen en de hersenen.

Basis chakra (1e), zonnevlecht chakra (3e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).

 

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Deze Mahonie Obsidiaan hangers zijn mooi mahoniebruin van kleur.

Mahonie Obsidiaan is heel erg geschikt om op de huid te dragen, en heeft verder alle eigenschappen van Obsidiaan zoals hierboven beschreven.Daarnaast werkt Mahonie Obsidiaan zachter, is aardend en beschermend en geeft je kracht in tijden van nood.

Ze zijn tussen de 1,5 en 2 cm groot

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

 

Heel apart getekende Spiderweb Obsidiaan, deze steentjes hebben de tekening van een spinnenweb over zich heen.

De knuffelstenen zijn zwart met een melkwitte tot grijze aftekening.

Ze hebben alle eigenschappen van de gewone zwarte Obsidiaan.

Ze zijn 2,5 tot 3 cm groot,en tussen de 12 en 20 gram

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto

Prachtige 'zilver'Obsidiaan oplegstenen

Deze oplegstenen zijn heel praktisch om mee te nemen in tas of broekzak maar ook om onder je kussen te leggen...

Ze hebben alle eigenschappen die de gewone zwarte Obsidiaan ook heeft.

Deze oplegstenen zijn 4 tot 4,5 cm in doorsnede en wegen tussen de 25 en 35 gram.

Ze zijn heel mooi glad afgewerkt.

Je ontvangt een oplegsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Obsidiaan is ontstaan uit snel afgekoeld lava en wordt dus gevonden in vulkanische gebieden. Het is een opaak zwarte, glasachtige steen soms met witte of grijze vlekjes. Een aantal soorten obsidiaan zijn bijvoorbeeld: apachetears , mahonieobsidiaan met roodbruine strepen, sneeuwvlok obsidiaan met witte of grijze vlekjes en regenboogobsidiaan. Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn, kunnen gevoelige mensen deze steen beter onder begeleiding van een therapeut gebruiken of voor een andere steen kiezen (of voor een zachter werkende variant zoals apachetranen of sneeuwvlok obsidiaan). Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.Zwarte Obsidiaan is zeer geschikt om mee te mediteren en als elixer erg goed voor huid en ogen.Basischakra [1e]

Deze zwarte Obsidiaan oplegstenen zijn ongeveer 4 bij 3 cm groot

Je ontvangt een oplegsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Olivijn in deze mosgroene tot donkergroene kleur en de de doorschijnende glasachtige stuctuur wordt ook Peridoot genoemd.

Olivijn-Peridoot is een beschermende en reinigende steen. De steen helpt om je los te maken van de negatieve invloeden van anderen. Het maakt zelfstandig en assertief en helpt je je eigen weg te volgen. Olivijn-Peridoot helpt om je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren maar ook om schuldgevoelens, gewetensproblemen, obsessies en opgekropte emoties (zoals woede en jaloezie) los te laten. Deze steen heeft een activerend effect, stimuleert de stofwisseling en werkt sterk ontgiftend en stimulerend voor de lever. Olivijn-Peridoot kan op het lichaam geplaatst worden. Ter hoogte van de lever is dit zeer effectief.Het heeft een positieve werking op het hart, longen, galblaas, darmen, thymus, milt en de ogen. Peridoot heeft een positief effect op bipolaire stoornissen.

Hartchakra [4e]

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto

Ze zijn tussen de 1 en 1,5 cm groot

Verzendkosten zijn 1,25

 

 

Onyx is een chalcedoon variant met creme witte,zandkleurige tot zwarte banden. De steen is een beetje doorschijnend met enigzins een glans.Door Onyx bij je dragen kan het je helpen in belastende en stressvolle situaties. Deze steen geeft je steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken.Onyx maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten.

Basischakra [1e] 

Deze Onyx natuur hangers zijn tussen de 1,5 en 2,5 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Opaal Chalcedoon

€ 7,95

Opaal Chalcedoon

€ 7,95

Deze bijzondere Opaal Chalcedoon wordt ook wel Chroom Opaal Chalcedoon genoemd. De steen werkt kalmerend en brengt je in balans na een heftige of traumatische ervaring. Het is een beschermende steen die je helpt om met situaties om te gaan waar je het moeilijk mee hebt.  Opaal Chalcedoon bevordert een vlotte, vriendelijke benadering van mensen en bevordert verdraagzaamheid zonder te oordelen, leert je dat mensen ‘anders’ mogen zijn. Opaal Chalcedoon zorgt voor opheldering tijdens verwarrende situaties en helpt je situaties te accepteren. Deze mooie steen helpt je om open te staan voor veranderingen en tegelijk te leven in het huidige .Mediteer met de steen als je het met een bepaalde situatie moeilijk hebt, de steen laat je dan de zielsintentie achter deze ervaring zien. Opaal Chalcedoon vergroot je eigenwaarde en maakt je spontaan. De steen kalmeert je gehele aura en werkt perfect voor het hartchakra [4e]. Deze liefdevolle steen is heel goed voor het hartchakra, helpt  je deze helen en vergroot het vermogen om lief te hebben. Opaal Chalcedoon brengt vrede in jouw wereld. Het is een Chroom Chalcedoon en spoortjes chroom helpen het lichaam met het opnemen en verwerken van glucose waardoor ook het metabolisme van vetten en proteïnen gereguleerd wordt. Als we ouder worden kunnen we ondersteuning bij de assimilatie van chroom gebruiken. Een manier om dit te doen is om de steen in contact met de huid te brengen, zodat een homeopatische resonantie plaats kan vinden. Opaal Chalcedoon is ondersteunend bij rugpijn en andere pijnen. Ontgift goed voor het bloed en de nieren, versterkt de lever en het zenuwstelsel. Helpt je suikerspiegel te stabiliseren.

De hangers zijn 1,tot 1,5 cm groot

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25
 

Groene Opaal.

Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren. Groene Opaal kan op of bij het lichaam gedragen worden,en er kan goed met een Groene Opaal steen gemediteerd worden.

Alle chakra's

Deze hangers zijn 1,5 tot 2 cm groot,je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Groene Opaal knuffelstenen,deze stenen hebben een mooie heldere groene kleur en glans ,afgewisseld met  wat doffere zand tot bruin kleurige plekjes op de stenen.Dit is een moedergesteente waar het op ontstaat.

Deze knuffelstenen zijn tussen de 35 en 45 gram en  4 tot 4,5 cm groot en/of rond.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn vanaf 3,15

Hele mooie Groene Opaal bollen met een doorsnede van 40 mm..

Deze bollen zijn niet alleen goed voor hun werking maar ook gewoon mooi om te zien...Leg bijvoobeeld wat verschillende soorten in een schaal met een theelichtje,...

Je ontvangt een Opaal bol in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25, past niet door brievenbus

Opaliet is een soort glas met opaliserende werking.De steen is synthetisch en bewerkt maar wordttoch steeds meer gewaardeerd. De kleur is doorschijnend melkachtig blauw-wit met een gloed erin.Dit komt heel erg tot zn recht als het licht er op komt.
Die gloed doet een beetje denken aan opaal, vandaar ook de naam.Jammer is het feit dat er vaak tegenstrijdige informatie over te vinden is.Ondanks dat Opaliet een synthetische steen is bezit deze ook een energie en kan het dus bepaalde werkingen hebben.
Dit is wat men van deze vrij nieuwe vorm steen-kristal zegt; Opaliet heeft een kalmerende en troostende werking, het kan een hele fijne steen zijn voor gevoelige mensen die te sterk reageren op situaties en andere mensen.Opaliet kan ook goed werken bij mensen die overbelast zijn door bijvoorbeeld stress of burn-out doordat het kan helpen te ontspannen. Geeft zuivering in je energieveld, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans.De energie van de steen koestert je en laat je zien welke emotionele kwesties opgeruimd mogen worden. Opaliet is een beschermende en activerende steen. De steen maakt je vrolijk, optimistisch, levenslustig en spontaan.
De steen helpt je om je denken te verhelderen en te kalmeren. 
Opaliet het zelf genezend vermogen versterken en kan zuiverend werken. Opaliet kan een positieve werking hebben op het geheugen, infecties, koorts en de bijnieren (insuline productie).

Deze hangers zijn 1,5 tot ruim 2 cm groot

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25