Tanzaniet

Ditis een Lavendelblauwe steen uit de Zoïsiet familie met een zeer hoge vibratie. De steen is verbonden met het rijk der Engelen, opgestegen meesters en spirituele gidsen. De steen haalt informatie uit de Akasha-kronieken en vergemakkelijkt innerlijke reizen.  Tanzaniet is een echte nieuwe tijdssteen die een heel hoge trilling bezit en brengt hiermee vele nieuwe verbindingen en energieën van je hogere zelf uit de hogere dimensies naar hier. Dit omdat Tanzaniet ook verbonden is met de etherische chakra’s die helpen met boodschappen, beelden en informatie van hogere vibrationele bronnen. Tanzaniet is een zeer waardevolle spirituele steen omdat het als geen ander zo effectief de energie van hoofd en hart kan integreren, de verbinding van deze vindt plaats bij het keelchakra. De steen helpt je om veel gemakkelijker de waarheid van het hart te spreken en te communiceren over de inzichten uit de hogere dimensies. Als men dit niet doet maakt de steen je daar bewust van. Tanzaniet stimuleert daarnaast het keel- en het kruinchakra en eventueel aanwezige mediamieke talenten. Dit kristal maakt een verbinding van het basischakra naar de hogere chakra’s en brengt zo de hogere geest in het fysieke lichaam. Alleen al door naar dit prachtige kristal te kijken helpt hij je spiritueel te ontwaken. Wil je op een geestelijk spiritueel dieper niveau met deze steen werken, leg deze dan op het 3e oog. Er zijn weinig kristallen die sterk op de achterzijde van het lichaam werken, maar tanzaniet geeft daar energie. Tanzaniet geeft veel ruimte en zuivering aan het achterhoofd, de nek en de schouders. Hier heelt het oude, soms karmische stukjes die je niet langer dienen. Tanzaniet zet je vol liefde in je eigen kracht, maakt je barmhartig, zorgeloos en liefdevol en balanceert yin en yang, links en rechts, tevens is het een goede meditatiesteen, die rust geeft. Ook geeft hij rust bij overactief denken, is goed bij een overactieve schildklier en uitgeputte bijnieren.
Tanzaniet is een echt ascensiekristal.

Je ontvangt een hanger in dezefde kwaliteit als op de foto, deze ruwe Tanzaniet hangers zijn tussen de 1,5 en 2 cm groot

Verzendkosten zijn 1,25
 

Deze prachtige Tanzaniet hangers, Engelenstenen zijn gepolijst en daardoor wat donkerder Lavendel van kleur dan de ruwe variant.

Ze zijn ook tussen de 1,5 en 2 cm groot, en je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Tektiet hangers

€ 9,95

Tektiet hangers

€ 9,95

 

 

 

 

Tektiet

Tektieten zijn ontstaan door meteorietinslagen. De metorieten sloegen met zó'n grote kracht in dat er een enorme hoeveelheid energie vrij kwam! Temperaturen van wel 30.000 graden celcius werden bereikt en gesmolten zand en aarde werden de ruimte in geslingerd! Tijdens de val terug naar aarde smolt het materiaal en stolde het tot een soort glasachtige materie.Tektieten zijn stukken glas van aardse oorsprong, en zijn genoemd naar het Griekse woord tektos wat gesmolten betekent. Lange tijd was het onduidelijk hoe tektieten ontstaan. Tegenwoordig wordt door de meeste wetenschappers aangenomen dat tektieten gestolde fragmenten van aardse gesteenten zijn, die na een inslag van een meteoriet smelten en worden weggeslingerd en vervolgens weer terug op Aarde vallen. Tijdens de val stollen de stukken tot een glasachtige massa. Vaak vertoont het oppervlak van een tektiet typische kenmerken die zijn ontstaan tijdens de val. Doordat tektieten uit aards gesteente ontstaan, zijn ze rijk aan siliciumdioxide. Archeologische vondsten geven aan dat tektieten al sinds prehistorische tijden bekend zijn. Ze werden gebruikt als grondstof voor het vervaardigen van werktuigen, later voor amuletten. De oudste vondsten stammen uit het Steentijdperk (paleolithicum). De meest geliefde tektieten komen uit Korath in Thailand.

De structuur van  Tektiet ziet er dan ook fantastisch uit  met een buitenaards tintje... De kleine holtes die je in sommige tektieten ziet zijn waar de luchtbellen zaten die opensprongen toen de steen kokend heet was en ging stollen! Soms heeft Tektiet ook een heel glad stukje in de steen waarin het glasachtige heel goed te zien is. Een heel gaaf bijzonder verzamelobject! Sommige mensen ervaren direct wanneer ze de Tektiet vasthouden een warmte vanuit de steen zelf, soms echt heel warm! Eerst voel je het in de hand, soms gepaard gaand met tintelingen en vervolgens trekt de warmte door het lichaam naar het hart.
Tektiet kan gebruikt worden voor spirituele groei, de steen kan je in verbinding brengen met lichtwezens en je helpen om je te openen voor boodschappen en spirituele begeleiding. Tektiet is een goede steen voor mensen die graag hun telepathische  en andere paranormale gaven verder willen ontwikkelen. Tektiet is ook een goede steen voor mensen die heldervoelen, helderhoren of zien!
Traditioneel werd tektiet gedragen als talisman voor vruchtbaarheid.
Tektiet geeft kracht, doorzettings,- en uithoudingsvermogen. Tektiet versterkt de aura en brengt ze allemaal in balans.
Tektiet is een prachtig geschenk voor lichtwerkers en sterrenkinderen,Nieuwetijdskinderen... Mensen die vaak een moeilijk te omschrijven gevoel ervaren van heimwee of zich niet kunnen aarden of helemaal thuis voelen op aarde en zich vaak éénzaam en vervreemd voelen tussen de vele mensen. De steen helpt je om zowel te aarden en toch  ook in verbinding te gaan staan met het universum.
Tektiet wordt in de edelstenentherapie ook wel ingezet bij griep,Tektiet werkt op alle Chakra's en is een steen die je makkelijk bij je kan dragen, zeker als je verbinding zoekt met anderen...

Tektiet kan op alle manieren gereinigd worden

 

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

De hangers zijn 2,5 tot 3 cm groot en hebben de natuurlijke vorm

Verzendkosten zijn 1,25

 

Hieronder volgen een aantal Tektiet handstenen in een natuurlijke ruwe vorm,alhoewel ze helemaal niet ruw aanvoelen!

Dit komt door de manier waarop ze weer op onze aarde terecht zijn gekomen en een enorm grote hitte doorstaan hebben.

Een mooi verzamelobject omdat Tektiet steeds schaarser  wordt en zeker in deze kwaliteit en vindplaats

Deze Tektiet handsteen weegt 65 gram en is 4,5 x 3,5 cm groot

Je ontvangt de steen op de foto

Door het formaat past het niet door de brievenbus en zijn de verzendkosten 7,25

Deze wat kleinere Tektiet hand-knuffelsteen weegt 57 gram.

Deze Tektiet steen is 4 x 2,4 cm groot en past net aan door de brievenbus.

Verzendkosten zijn 4,75

Deze Tektiet handsteen is lanwerpig gevormd en heeft zowel ruwere als gladde stukken die gewoon zo gevormd zijn miljoenen jaren geleden..

Deze Tektiet handsteen weegt 88 gram en is 8 x 4 cm groot

Je ontvangt de steen op de foto

Verzendkosten zijn 4,75 [dit is er een die net door de brievenbus past]

Deze mooie Tektiet handsteen is wat groter en heeft een ronde  en enigzins plattere vorm, een hele fijne steen om bij je te dragen of neer te leggen...

Deze Tektiet handsteen weegt maar liefst 118 gram en is ruim 5 x 3,5 cm groot in diameter!

Je ontvangt de steen op de foto

Verzendkosten zijn 7,25

Ook weer net als nr,4 een langwerpige Tektiet handsteen.

Deze vorm van de Tektiet handsteen maakt het voor therapeuten en healers een hele fijne steen om mee te werken!

De Tektiet handsteen weegt 105 gram en is 8 x 3 cm groot.

Je ontvangt de handsteen op de foto

Verzendkosten zijn 7,25

Thuliet hangers

€ 7,95

Thuliet hangers

€ 7,95

Thuliet

Deze mooie dipere roze steen uit Noorwegen heeft een hele krachtige verbinding met de levenskracht. Thuliet stimuleert genezing en herstel en helpt je je eiegen weerstand te overwinnen. De steen haalt wat meer de extroverte kant in je naar boven en bevordert welsprekendheid. Op geestelijk niveau stimuleert de steen nieuwsgierigheid en is zeer vindingrijk bij het oplossen van problemen. Doordat Thuliet liefde en logica combineert kun je gemakkelijker de dualiteiten in jezelf verkennen. Thuliet moedigt op emotioneel niveau het uiten van hartstocht en fysieke gevoelens aan. De steen leert je dat lust, sensualiteit en seksualiteit gewoon bij het leven en de mens horen en moedigt de positieve expressie hiervan aan. Thuliet werkt goed bij calciumtekorten en maagstoornissen. De steen verbetert de vruchtbaarheid en behandelt ziekten aan de geslachtsorganen. Als versterkende steen is Thuliet nuttig bij extreme zwakte en uitgeputte zenuwen.

De Thuliet hangers zijn 2 cm groot, en je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25
 

Roze Toermalijn in Lepidoliet ook wel pegmatiet genoemd,

Deze combinatiesteen heef alle eigenschapen van beide stenen en werkt vrij sterk.

Deze steen is aardend, beschermend en reinigend. Roze Toermalijn is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. Deze steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei.Naast de algemene eigenschappen van Toermalijn stimuleert Roze Toermalijn liefdevol denken en handelen (ook naar jezelf), compassie, empathie en medeleven. Het kalmeert je bij stress, zorgen, depressieve gevoelens en angst. De zachte en beschermende energie van deze steen is heel geschikt voor kinderen en (hoog)gevoelige mensen. Fysiek heeft Roze Toermalijn een positieve werking op het hart, de huid, de longen, stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen en het hormoonstelsel.

Lepidoliet is de andere steen waar de Roze Toermalijn in zit,deze steen werkt beschermend, kalmerend en reinigend. Lepidoliet steen stimuleert onafhankelijkheid en het stellen, concentreren op en verwezenlijken van doelen en stimuleert hiermee persoonlijke groei. Lepidoliet stimuleert ook rationeel en analytisch denken, concentratie, objectiviteit en helpt hiermee om beslissingen te nemen. Deze steen bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen doorbreken. Het gaat negativisme, depressie, stress, afhankelijkheid, dwanggedachten en wanhoop tegen en helpt bij mensen met anorexia, bipolaire stoornissen en verslavingen. Lepidoliet helpt je eigen grenzen beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en beschermt tegen elektromagnetische straling (computers, mobiele telefoons, etc.). De steen helpt bij astraal reizen en contact maken met vorige levens. Fysiek helpt Lepidoliet bij slaapstoornissen, zenuwpijn, ischias, gewrichtsklachten, allergieën, epilepsie en de ziekte van Alzheimer. De steen werkt ontgiftend en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

In combinatie zijn het stenen die elkaars werking versterken en overlappende eigenschappen bezitten.een bijzondere steen.

  • Lepidoliet kan op of bij het lichaam gedragen worden.
  • De steen kan op een pijnlijke plek gelegd worden.
  • Bij slaapproblemen kan de steen onder het kussen gelegd worden.
  • Het kan verwerkt worden tot een elixer.

Weegschaal, Schorpioen & Steenbok

Roze toermalijn reinigt alle chakra's. Zwarte toermalijn werkt extra in op het hart chakra (4e) Lepidoliet is vooral voor het hartchakra (4e) & kruinchakra (7e)..

Deze knuffelstenen zijn 2,5 tot 3 cm groot en wegen tussen de 20 en 30 gram

Je ontvangt een knuffelsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto

Verzendkosten zijn 2,25

 

 

Turkoois

Deze geweldige steen die de indianen graag gebruikten ,draagt heel veel oude wijsheden met zich mee. Turkoois is een zeer efficiënte genezer, ze bied als steen troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Deze beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis al als talisman gebruikt. Turkoois bevordert spirituele afstemming en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Op het derde oog geplaatst versterkt Turkoois de intuïtie en meditatie. Op het keelchakra heft de steen oude geloften en verboden op. Turkoois is een krachtige zuiverende steen die negatieve energie verdrijft, elektromagnetische smog verwijdert en tegen milieuvervuiling beschermt. Turkoois schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt het de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze Turkoois steen zorgt voor empathie en evenwicht. De steen werkt heel goed bij regressie, omdat hij herinneringen, emoties en verdriet van vroeger terug haalt en je de kracht geeft ze op een rustige manier te verwerken. turkoois heft een martelaarshouding of zelfsabotage op en bevordert creatieve expressie. Emotioneel stabiliseert turkoois stemmingswisselingen en stimuleert het romantische liefde. Fysiek werkt het goed tegen uitputting, depressie of paniekaanvallen. de steen verbetert het immuunsysteem, herstelt weefsels, ondersteunt de opname van voedingsstoffen, is goed tegen vervuiling en virusinfecties en geneest het hele lichaam, vooral de ogen. Turkoois neutraliseert overmatige verzuring en is heilzaam in geval van jicht en reumatiek, de remt ontstekingen, ontgift en verlicht krampen en pijn.

Deze mooie natuurlijke vorm van Turkoois is zeldzaam in deze kwaliteit, supermooi blauw!

De hangers zijn 3 tot 4 cm groot, je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25
 

 

 

 

Deze Turkoois hangers zijn ook wel wat langer , echter wel wat smaller en dunner en nog niet de helft van het gewicht zoals de grotere dat hebben.

Wel mooi natuurlijk gevormd en blauw zoals de indianen dat graag hadden..

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteoit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

 

Vanadiniet op Bariet cluster

Het betreft een sierstuk en niet om te verwerken in welke zin dan ook...

Vanadiniet heeft een sterke connectie met de aarde en werkt dan ook aardend. Het verbetert de concentratie en helpt je om mentale ruis en storende of malende gedachten te verminderen waardoor je helder en doelgericht kunt denken en handelen. Het gaat verspilling tegen, zowel van energie als geld. Ook helpt de steen je thuis voelen in je eigen lichaam. Spiritueel kan Vanadiniet heel goed gebruikt worden bij spirituele activiteiten zoals bijvoorbeeld meditatie en astraal reizen om je geest leeg te maken en daarmee de ontvankelijkheid voor inzichten en ervaringen te vergroten. Ook helpt het je chakra’s in balans brengen. Fysiek helpt vanadiniet bij problemen aan de ademhalingswegen zoals astma en longproblemen. Ook heeft het een gunstige werking op chronische vermoeidheid.

Vanadiniet kan niet direct op de huid gedragen worden en inwendig gebruik is uit den boze omdat de steen giftig is. Daarom is het ook raadzaam om de handen te wassen nadat je de steen aangeraakt of gebruikt hebt.Vanadiniet kan op een relevante plaats gelegd worden.

Vanadiniet wordt wel is tot een elixer verwerkt, echter is het niet raadzaam en risicovol!

Bariet is de tweede component van dit cluster en eigenlijk het moedergesteente.

Bariet maakt onafhankelijk en helpt je in je kracht staan. Het stimuleert je om je leven in eigen hand te nemen, om voor jezelf op te komen en maakt minder verlegen. De steen helpt je je levensdoel vinden en waarmaken. Daarnaast werkt het vitaliserend en heeft een positieve werking op chronische vermoeidheid, uitputting, depressie en neerslachtigheid en verslavingen. Het stimuleert dromen en het onthouden van dromen en is een goede steen om mee te mediteren. Bariet heeft een positief effect op het geheugen, de hersenen en het zenuwstelsel.

Het cluster Vanadiniet op Bariet weegt maar liefst 1390 gram en is 15 x 12,5 x 6,5 cm groot, een mooi sierstuk voor de verzamelaar!

Je ontvangt het stuk afgebeeld op de foto

Verzendkosten zijn gratis

 

 

 

 

Versteend Hout is fossiel hout waarbij alle organische componenten zijn vervangen door mineralen. De Engelse naam voor deze steen is Petrified Wood.Versteend Hout komt vaak uit Amerika maar zeker ook uit tropische landen zoals Madagascar [Afrika] waar het versteend Palmhout betreft.Versteend Palmhout heeft vaker wat meer kleur......

Versteend Hout is een aardende en kalmerende steen met een zachte werking. Het bevordert onze connectie met de aarde en vermindert heimwee. Daardoor hebben we altijd het gevoel op de goede plek te zijn en voelen we ons thuis. De steen kalmeert, zorgt voor een fijne sfeer en een gevoel van welzijn. Het bevordert een nuchtere houding, concentratie en beheersing. Fysiek stimuleert Versteend Hout de stofwisseling en gaat overgewicht tegen.

Voor het opladen en ontladen...leg Versteend Hout een nachtje in de aarde..

Dit Versteend Hout sculptuur weegt 785 gram en is 20 x 5 x 6 cm groot.Kleuren zwart-grijs-wit-zand

Je ontvangt het stuk op de foto

Verzendkosten zijn 7,25

 

Dit is ook een heel mooi stuk Versteend  Hout wat breder en groter dan de eerste..

Mooi licht van kleur met enkele zwart-grijze vlamtekeningen en een overwegend zanderige,oudwitte  kleur..

Dit stuk Versteend Hout weegt 1662 gram en is 23 x8 x 6 cm groot

Je ontvangt het stuk op de foto

Verzendkosten zijn gratis....

 

Versteend Hout sculptuur met een aparte vorm en zwart met wit van kleur...

Dit hele aparte sculptuur Versteend Hout weegt 1406 gram en is 20 x 10 x 5,5 cm groot

Je ontvangt het sculptuur op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25

Ook weer een mooi langwerpig Versteend hout sculptuur met grijs-zwarte kleur schakeringen.

Dit Versteend Hout sculptuur weegt 911 gram en is 24,5 x 6 x 4,5 cm groot

Je ontvangt het stuk op de foto

Verzendkosten zijn 7,25

Vulkaniet, ook wel Que Sera steen genoemd of blauwe Rhyoliet is een echte energetisch krachtbron. De steen schenkt je (levens) energie en kracht. Deze steen zorgt ervoor dat je je tevreden voelt en de dingen accepteert zoals ze zijn. Vulkaniet helpt om helder na te denken en zaken te herinneren die je vergeet. Vulkaniet werkt tegen rugpijn, met name wanneer deze veroorzaakt wordt door stress en overbelasting. De steen vermindert hevige krampen en menstruatieklachten. Tevens helpt Vulkaniet tegen  dementie Vulkaniet versterkt je levenskracht en geeft je meer energie  de steen heeft een positieve werking op de spieren en gewrichten. 

Je ontvangt een Vulkaniet oplegsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

 

Wagneriet is Pyriet met Wagneriet en Tripliet

Tripliet geeft deze steen de zalmkleur. Wagneriet is een bijzondere en zeldzame combinatiesteen uit Amerika helpt ons socialer en gracieus te zijn. Deze steen laat de grappige kant van dingen zien en helpt om plezier te maken en om te lachen.
Vermoeidheid, bezorgdheid, frustraties en stress helpt deze steen te verdrijven. Pyriet, Wagneriet, Tripliet stimuleert je hersenen en zorgt voor een stroom aan ideeën, ook is de steen heel goed voor je zelfvertrouwen. Wagneriet maakt creatief en zorgt dat je energieker wordt. Deze steen focust je en maakt je vatberaden om je doel te bereiken of een taak uit te voeren. De combinatie helpt je bij de voorbereiding om astraal te gaan reizen, zorgt dat je er klaar voor bent en beschermd je tegen negativiteit. Wagneriet laat ons zien hoe perfect alles is zoals het is en zorgt dat alles volgens plan verloopt. Fysiek help de steen je om een gezonder en gebalanceerd leven te leiden. De steen ondersteunt de longen en is behulpzaam bij astma en bronchitis en kalmeert het verteringssysteem. wagneriet is een goede steen bij stress en burn-out.

Deze stenen zijn 25 tot 35 gram en tot 3 cm groot

Je ontvangt een wagneriet knuffesteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25             

Prachtig gevormde Woestijnroos, heel mooi fijn opgebouwd van structuur.

Woestijnroos is een vorm van Seleniet en is zandkleurig - beige van kleur. De steen heeft een geribbelde structuur en vertoont vaak ronde vormen, een beetje gelijkend op een roos.Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen in dit geval om bij je neer te zetten als je zelf spiritueel bezig bent. Woestijnroos [seleniet  bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, en waarzeggerij. Woestijn roos werkt aardend als er met hogere energieën gewerkt wordt ,beschermt en reinigt de aura en brengt ze tevens in balans. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Woestijnroos bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Naast de algemene eigenschappen van Seleniet heeft woestijnroos nog een paar specifieke eigenschappen zoals het verminderen van  beperkende gedrags- en denkpatronen.

Reiniging van de Woestijnroos [Seleniet]

Deze  kan niet gereinigd worden door de steen onder stromend water te houden. De steen lost namelijk op als ze in contact met water komt. Woestijnroos hoeft ook niet gereinigd en opgeladen te worden vanwege haar zelfreinigende eigenschappen. Hierdoor kan de Woestijnroos ook gebruikt worden om andere edelstenen mee te reinigen en op te laden. Toch is het wel goed om Seleniet af en toe een nacht in het maanlicht te leggen zodat ze optimaal haar werk kan doen.

 

Deze woestijnroos weegt 413 gram en is 12,5 x 11,5 x 7 cm groot.

Dit stuk is onbeschadigd en wordt met grote zorg verpakt.

Je ontvangt het stuk op de foto

Verzendkosten zijn 7,25

Zoisiet oplegstenen

€ 10,75

Zoisiet oplegstenen

€ 10,75

 

Zoisiet oplegstenen

Deze steen transformeert negatieve energieën in positieve en legt verbindingen met spirituele gebieden. Zoisiet helpt je om je eigen zelf te manifesteren in plaats van te voldoen aan de normen en waarden van anderen. Zoisiet helpt je oo bij het verwezenlijken van je ideeën en zet destructieve neigingen om in constructieve. Deze steen brengt onderdrukte gevoelens en emoties aan de oppervlakte. Zoisiet is een creatieve steen die de geest na een onderbreking weer terugvoert naar zijn doelen. Zoïsiet bevordert het herstel van een ernstige ziekte en verlicht stress. Hij ontgift, neutraliseert overmatige verzuring en vermindert ontstekingen. De steen versterkt het immuunsysteem, herstelt cellen en is goed voor hart, milt, alvleesklier en longen. Zoisiet stimuleert de vruchtbaarheid en helpt bij ziekten aan de eierstokken en de testes.

 

Deze oplegstenen zijn 4 tot 5 cm groot en tussen de 40 en 50 gram.

Je ontvangt een oplegsteen in dezelde kwaliteit als op de foto

Verzendkosten zijn 3,15  tot 4,75 [eigen keuze]