Pietersiet hangers

€ 6,95

Pietersiet hangers

€ 6,95

Pietersiet wordt vooral gevonden in Namibie en is een steen met diepe donkere kleuren.

Pietersiet helpt negatieve ballast opgedaan in het verleden los te laten en helpt bij het vinden en volgen van de eigen weg. De steen helpt blokkades en onverwerkte zaken uit het verleden zoals conflicten, trauma's, opgelegde ideeën van ouders etc. op te lossen zodat ze niet meer van invloed zijn in ons huidige leven .Pietersiet helpt de orde scheppen en om afstand te kunnen nemen om zo meer duidelijkheid en inzicht te verkrijgen in de huidige situatie. Daarnaast werkt Pietersiet gunstig bij studie en examens omdat de steen de concentratie bevordert en daardoor informatie sneller opgenomen kan worden. De steen stimuleert het derde oog waardoor astraal reizen gemakkelijker wordt en men meer ontvankelijk wordt voor inzichtgevende spirituele visioenen,het haalt spirituele gaven naar boven. Lichamelijk heeft Pietersiet een positieve werking op de hypofyse en het hormoonstelsel, longen, darmen, lever, de ademhaling, voeten, benen en helpt het bij verwarring, uitputting, stress, overspannenheid en restless legs syndroom.

Voorhoofdchakra (6e)

je ontvangt een hanger in dzelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Deze Pietersiet knuffelsteentjes wegen tussen de 6 en de 10 gram en tussen de 2 en 3 cm groot..

Je ontvangt een knuffelsteentje in dezelfde kwaliteot als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Prehniet heeft een mooie wat lichte groene kleur en bevat soms wat Toermalijn kristallen.

Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. Deze steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving en kan daarom goed door mensen gedragen worden. Prehniet verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen,de steen heeft een sterke connectie met de natuur. Spiritueel beschermt Prehniet de aura, helpt visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is een hele fijne  steen om te gebruiken bij het mediteren. Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, fobieën, angsten en hyperactieve kinderen.

Hart chakra (4e) 

Sterrenbeeld- Weegschaal

Deze knuffelstenen wegen tussen de 15 en 25 gram en zijn tussen de 2,5 en 3,5 cm groot.

Je ontvangt een knuffelsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Prehniet hangers

€ 6,95

Prehniet hangers

€ 6,95

Mooie lichtgroene prehniet hangers zez ijn tussen de 1 en 2 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfe kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Prachtige bijzondere Purpuriet hangers!,een fluweel zachte uitstraling..

Purpuriet is een zuiverende en beschermende steen. Het reinigt de energiebanen en aura en beschermt deze tegen entiteiten en aanhechtingen. De steen bevordert spirituele groei en inzichten en ook een bepaalde wijsheid in hoe daarmee om gegaan wordt. Het helpt contact maken met gidsen en engelen en om de boodschappen die hierbij ontvangen worden, goed te begrijpen. Purpuriet maakt vrij van remmingen en zelfopgelegde begrenzingen en geeft hierdoor ruimte om te groeien, met name op spiritueel gebied. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de hersenen,helpt bij moeheid,uitputting en werkt tegen een teneergeslagen gevoel.Purpuriet vergroot je concentratievermogen en het vermogen dingen in je op te nemen.De steen geeft je meer energie en helpt tegen hartzwakte.

Purpuriet is een Mangaan Fosfaat en kan je beter niet reinigen met water.

Voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e)

Sterrenbeeld - Maagd

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Mooie warm paarse purpuriet knuffelstenen,deze stenen wegen tussen de 20 en 30 gram en zijn 2,5 tot 3,5 cm groot.

Je ontvangt een knuffelsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Purpuriet ruw 1

€ 74,95

Purpuriet ruw 1

€ 74,95

Prachtig stuk ruwe Purpuriet ,deze Purpuriet heeft een intense kleur purper-paars en is door en door van kleur.Dus zonder moedergesteente eromheen.Hoe je het licht er op houd,de schittering is echt geweldig!

Dit mooie stuk weegt 234 gram en is 8 x 7 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto.

Verzendkosten zijn 4,75 [brievenbuspakket]

 

Purpuriet ruw 2

€ 11,50

Purpuriet ruw 2

€ 11,50

Een veel kleiner stuk Purpuriet,echter zeker zo mooi van kleur...

Dit stukje weegt 36 gram en is 6 bij 3 cm groot

Je ontvangt het stuk op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Purpuriet ruw 3

€ 18,95

Purpuriet ruw 3

€ 18,95

Ook weer een mooi stukje Purpuriet met een mooie kleur.

Dit stukje weegt 60 gram en is 3,5 bij 5 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto

Verzendkosten zijn 4,75, gaat net in een brievenbuspakket.

Purpuriet ruw 4

€ 9,60

Purpuriet ruw 4

€ 9,60

Dit mooie stukje Purpuriet heeft een gave purper glans over zich en weegt 30 gram.

Het is 5 bij 3 cm groot en plat gevormd.

Je ontvangt het stuk op de foto

Verzendkosten zijn 2,25 [kan met brievenbuspakket,graag aangeven]

Rhodochrosiet heeft zijn mooie roze kleur te danken aan mangaan. een belangrijke vindplaatst van Rhodochrosiet is Peru. Deze steen wordt daar ook wel 'Incaroos' genoemd. In de oude culturen van Midden- en Zuid-Amerika werd het als steen der liefde gedragen. Het verhaal gaat zo..door een een amulet van Rhodochrosiet te dragen zou je je soulmate..je ware liefde vinden..
Rhodochrosiet hoort bij de hartchakra en laat liefde ontwaken en groeien. Deze mooi gekleurde steen bevordert een gevoel van harmonie en een diepere begaanheid met de mens en de dieren op onze aarde. Rhodochrosiet helpt je ook om weer van jezelf te gaan leren  houden. Deze steen zet je in je eigen kracht en laat je onderdeel voelen van het grote geheel en geeft je het vertrouwen dat alles op het juiste tijdstip en op de juiste plaats gebeurt en om de juiste reden gebeurd.
Rhodochrosiet geeft rust en structuur en er ontstaat meer grip op lichaam en geest.
Deze steen zal ervoor zorgen dat er op een heel zachte manier een doorbraak zal plaatsvinden en blokkades opgeheven worden zodat de energie weer goed kan doorstromen. Dan zullen vaak ook de lichamelijke klachten die hierdoor aanwezig waren, zoals bijvoorbeeld maagzweren en hartkloppingen verdwijnen.
Rhodochrosiet helpt goed tegen angsten en fobieën en meerdere psychische klachten. De steen maakt tevreden en blij wat goed helpt je daarbij uit depressiviteit en neerslachtigheid.
Volwassenen maar ook kinderen met mediamieke gaven die in ontwikkeling zijn en die liever met rust gelaten willen worden, hebben veel baat bij het dragen van een Rhodochrosiet. Het is een sterk beschermende steen. Rhodochrosiet staat bekend om een gunstige invloed bij oa de ziekte van Parkinson en werkt bij multiple sclerose. Deze ernstige chronische ziekten genezen niet door het dragen van Rhodochrosiet. Dat zou heel mooi zijn, maar is helaas niet mogelijk, een steen kan zeker ondersteunen en soms heel erg sterk.Echter mag je er niet vanuit gaan dat het ook 100% geneest, gebruik het als ondersteuning... Wel is gebleken dat de onrustige reflexen rustiger worden.
Ook werkt Rhodochrosiet goed tegen vaatvernauwing en aderverkalking, de steen stimuleert de doorbloeding en verbetert de bloeddruk.
Rhodochrosiet werkt ook goed tegen dementie en epilepsie.
De steen heeft een regulerende werking op de spijsvertering en neemt vooral klachten veroorzaakt door spanningen zoals maagzuur probelematiek, verstoppingen of juist diarree weg.
Rhodochrosiet heeft een reinigende werking op de nieren en darmen en de huid. Ernstige acné kan minder worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn  1,25
 

 

Rhodoniet en Rhodochrosiet horen beide bij de mangaan familie,ze zijn in die zin verwant. Het verschil bij deze twee stenen zit hem in de kleur en vooral de adres die er doorheen lopen, de aders in Rhodoniet zijn zwart  en de aders in Rhodochrosiet wit.Daarnaast heeft Rhodoniet de meest dieproze kleur en Rhodochrosiet zachter en helderer roze. De prachtige werkingen delen ze wel samen, zie de beschrijving van Rhodochrosiet Met alleen de toevoeging dat Rhodoniet vaker ingezet wordt als beschermer voor mensen met mediamieke gaven en de Rhodochrosiet sneller wordt gekozen om op een zachte manier blokkades en emotionele storingen op te heffen die vastgezet zijn in het lichaam. Als de blokkades doorbroken zijn kan de energie weer goed doorstromen....

Deze mooie steen weegt 117 gram en is 5 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto

Verzendkosten zijn 4,75

 

Deze mooie Rhodoniet handsteen is iets kleiner en weegt 94 gram.

De steen is ruim 4 bij 3,5 cm groot.

Deze steen is heel geschikt om bij je te dragen in een tas of jaszak.

Je ontvangt de steen op de foto

Verzendkosten zijn 4,75 [ gaat net nog door brievenbus]

Deze grotere en zwardere Rhodoniet handsteen is echt een steen die geschikt is voor therapeutisch werk, daarnaast ook een fijne steen om vlak bij je neer te leggen.Bijvoorbeeld op een nachtkastje of onder een kussen.

Deze Rhodoniet handsteen weegt 153 gram en is 6 bij 4,5 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25

Rhodoniet oplegstenen, deze stenen zijn zeer geschikt voor therapeutisch werk maar zeker ook om bij je te dragen in broekzak of tas.En daarnaast vanwege de platte vorm ook onder het hoofdkussen.

Deze Rhodoniet oplegstenen zijn tussen de 4 en 5 cm groot.

Je ontvangt een oplegsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 3,15 of brievenbuspakket 4,75naar keuze

Robijn hoort bij de korundgroep en wordt gekleurd door chroomoxiden.
Robijn wordt ook wel 'Koning der Stenen' genoemd en hoort dan ook bij koningen en bij macht.Zoek je naar kracht en warmte, dan is robijn een goede steen om te kiezen. Zeker als je na een moeilijke periode extra kracht kunt gebruiken! Hij brengt het hart in balans. Robijn verwarmt en brengt rust.
Voor timide mensen zal de Robijn een goede helper zijn. Hij versterkt de ego, helpt je om meer doorzettingsvermogen te krijgen en maakt je doelbewust. De steen maakt je actief, vrolijk en enthousiast en werkt motiverend om je doel te behalen. Als je vast lijkt te zitten helpt de Robijn om alles weer (sneller) te laten lopen. De steen verhoogt de concentratie, spreekt je fantasie aan en stimuleert je om vaker het initiatief te nemen. Robijn helpt onzekere mensen spontaner te worden en geeft je moed, zelfvertrouwen en zelfrespect.
Robijn hoort bij alle chakra's en helpt je om te aarden en realistisch te blijven. Ben je een perfectionist, dan is de Robijn een fijne steen om je te helpen de lat voor jezelf wat minder hoog te leggen. Robijn activeert het hartchakra en laat je meer leven vanuit je hart. Hij zorgt voor passie en dynamiek.
Fysiek versterkt Robijn het hart, stimuleert de bloedsomloop, de bijnieren, de milt en de bloedaanmaak. Deze steen zorgt voor een goede doorbloeding van de hersenen en het beenmerg. Robijn reguleert de aanmaak van de rode en witte bloedlichaampjes en versterkt zo het afweersysteem en vermindert de kans op infecties en heeft een gunstige werking bij jicht. Robijn heeft een krachtige positieve werking op het bloed en kan aangeraden worden bij bloedgerelateerde kanker zoals leukemie. Dankzij de positieve werking op de doorbloeding is de Robijn ook goed voor de huid, nagels en het haar. Zeker bij haaruitval kan Robijn een goede keuze zijn. Alle organen krijgen meer zuurstof.
Robijn werkt harmoniserend op de hormoonhuishouding, helpt bij menstruatie en overgangsklachten, verhoogt het libido (brengt meer passie en dynamiek in de liefde) en kan gedragen worden om een miskraam te voorkomen.
Robijn stimuleert de spijsvertering en de darmen en laat de schildklier sneller werken. Dit in combinatie met zijn stimulerende en activerende werking zorgt ervoor dat het een goede steen is om te dragen als je graag wilt afvallen.
Robijn verdrijft melancholie en is goed tegen vermoeidheid. Hij geeft weer nieuwe energie en tegelijk kalmeert Robijn bij overactiviteit.Draag de steen op of net boven het hart...

Deze hangers zijn een 1,5 cm groot ,je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Tips voor gebruik:

Dezelfde kwaliteit Robijn echter een kleinere steen.

Heel mooi subtiel en prachtig glad afgewerkt.

Deze Robijn hangers zijn 9 tot 10 mm groot en geboord.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto

Verzendkosten zijn 1,25

Robijn in Fuchsiet, deze steen heeft de werking van Robijn en Fuchsiet als combinatie.. 

Robijn werkt beschermend en geeft geestelijke kracht, moed en energie. Het werkt sterk activerend (soms te veel voor gevoelige mensen die snel overprikkeld raken), motiverend en trekt succes en voorspoed aan. De steen werkt in op het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksualiteit, een positieve houding en overvloed. Robijn maakt sterk en beschermt hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weghalen. Het bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen. Lichamelijk geeft de steen ook kracht en vitaliteit en helpt tegen uitputting en apathie. Robijn werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op de bloedcirculatie, het hormoonstelsel, koorts, nieren en bijnieren, de voortplantingsorganen, de milt en infectieziekten. Het kan de mannelijke vruchtbaarheid, libido en potentie verbeteren.

Fuchsiet is een heel inzichtgevende steen. Het versterkt je gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. De steen geeft met name veel inzicht in de manier waarop mensen met je omgaan en de manier waarop jij met hen omgaat. Het bevordert een gezonde interactie met de mensen om je heen, zonder (wederzijdse) afhankelijkheid en machtsverschillen. Het stimuleert onvoorwaardelijke liefde en stimuleert je om mensen te helpen op een gezonde, gelijkwaardige manier zonder bijvoorbeeld zelf leeggezogen te worden of over je eigen grenzen heen te gaan. De steen werkt ook goed voor mensen die veel negatieve energie, emoties en spanningen van mensen in hun omgeving aantrekken en in zich opnemen. Het vermindert de neiging om een slachtofferrol aan te nemen en om (door je gedrag of dat van anderen) in een slachtofferrol te belanden. Fuchsiet geeft ook inzicht in ziektebeelden en kan je helpen de natuurlijke balans weer te herstellen door informatie door te geven over de keuze van bijvoorbeeld bepaalde geneeskrachtige kruiden, etherische oliën, edelstenen of (alternatieve) geneeswijzen. Verder heeft de steen een positieve werking op het bloed, de ruggengraat, spieren en zenuwklachten.
Deze steen kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.
Chakra's basis chakra (1e) en hart chakra (4e).

De steentjes zijn 1,5 tot max.2 cm lang-groot

Je ontvangt een knuffelsteentje in dezelfde kwaliteit als op de foto

Verzendkosten zijn 1,25

Deze Robijn in Fuchsiet knuffelstenen zijn een heel stuk groter.

Ze wegen tussen de 24 en 30 gram en zijn 2,5 tot 3 cm groot

Je ontvangt een Robijn in Fuchsiet knuffelsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto

Verzendkosten zijn 2,25

Robijn in Zoisiet

Een hele bijzondere steen, ook wel Rubychrosiet genoemd, het is een spirituele en vitaliserende steen. De Zoisiet verzacht de eigenschappen van Robijn. Deze steen versterkt een gevoel van individualiteit maar ook van verbondenheid. Robijn in Zoisiet bevordert creativiteit en stimuleert spirituele groei en wijsheid. De steen is goed hulpmiddel bij reïncarnatie problemen omdat het contact met vorige levens vergemakkelijkt. Fysiek werkt Robijn in zoisiet ontgiftend en geeft energie. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de mannelijke en vrouwelijke geslachtsorganen, vruchtbaarheid, zwangerschap, hart, milt, slaapproblemen en vermindert verzuring.

Zoisiet helpt je jezelf te zijn en om je vrij te maken van de invloed van anderen. Het helpt je om je eigen pad te vinden en te volgen en je niet langer aan te passen aan anderen als dat niet wenselijk is. Onderdrukte gevoelens worden naar boven gebracht zodat je ze kan verwerken. Zelfdestructief gedrag wordt verminderd en creativiteit bevorderd. Zoisiet heeft de eigenschap om negatieve energie en gedragingen om te zetten in positieve. Fysiek werkt Zoisiet ontgiftend, ontstekingsremmend, vermindert verzuring en versterkt het immuunsysteem. de steen bevordert celgroei en vruchtbaarheid en heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de voortplantingsorganen, het hart, de milt, de alvleesklier en longen.
Verzorging ;deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra's basis chakra (1e) en hart chakra (4e).

 

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Hangers hebben een zilveren stekertje

Verzendkosten zijn 1,25

Rookkwarts knuffelstenen uit Madagascar.

Deze fantastische knuffelstenen is van de allerbeste helder doorschijnende en een mooie donkere kwaliteit.

Rookkwarts is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen voor lichaam de ziel en je geest. Rookwarts is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten die te makenen hebben met stress en in situaties die chronisch en daardoor belastend voor je welzijn zijn.Denk aan langdurige relationeleproblemen, werkdruk welke aanhoud, PTSS klachten. Deze steen helpt je ontspannen,gebeurttenissen loslaten en accepteren en verdergaan, het helpt je weerstand te bieden tegen stressvolle invloeden van buitenaf bijv.mensen die hoge verwachtingen van je hebben en dat heel erg laten merken.Rookkwarts zorgt voor geestelijke (veer)kracht en helpt je een gezonde balans te vinden. Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op angst, zoals faalangst, het helpt tegen nachtmerries, depressie en reguleert suïcidale gevoelsmomenten Deze steen stimuleert een wat nuchtere en pragmatische kijk op dingen en geeft je meer een positieve houding .Rookkwarts bevordert de concentratie en beschermt tegen negatieve invloeden..het beschermt je tegen elektromagnetische straling van computers, mobiele telefoons en tv toestellen welke tegenwoordig altijd in gebruik zijn.Rookkwarts helpt bij het mediteren en daardoor je balans te vinden .Deze steen is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele momenten en interacties.. Fysiek gezien werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend voor het hele gestel en heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, benen, bekken, hoofdpijn, restless legs syndroom (onrustige benen ) en de werking van geslachtsorganen. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

 

Deze mooie Rookwarts knuffelstenen zijn heerlijk om mee te nemen of bij je te leggen onder je kussen.

De stenen wegen tussen de 40 en 55 gram en zijn tussen de 3,5 en 4,5 cm groot.

Je ontvant een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn vanaf 3,15 - 4,75
 

Rookkwarts hangers

€ 4,95

Rookkwarts hangers

€ 4,95

Hele mooi Rookkwarts hangers om aan een kettingkje te dragen.

Deze hangers zijn prachtig helder met een donkere teint.

Ze zijn tussen de 2 en 2,5 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Prachtige Rookkwarts kristalpunt uit Madagascar.

Deze punt heeft wat lichte insluitsels en maakt het heel apart als er daglicht op komt.

Voor therapeut,zelfhealer of verzamelaar een hele mooie aanwinst.

Deze Rookkwarts kristalpunt weegt 93 gram en is 8,5 bij 3,5 cm groot.De kristalpunt heef 6 facetten.

Je ontvangt de kristalpunt van de foto.

Verzendkosten zijn 4,75

Hele mooie Rookkwarts kristalpunt in de Morion kwaliteit dus extra donker!Deze kwaliteit komt uit Madagascar waar de fijnste heleder kristallen worden gevonden.Prachtig donker en toch doorschijnend.

Deze kristalpunt is is 5 bij ruim 2 cm en weegt 28 gram.

Let op dit soort kristallen kunnen op de onderkant wel is een heel klein fintje hebben qua beschadiging,dit komt doordat ze in grote hoeveelheden bij elkaar vervoerd worden.

Je ontvangt de kristalpunt op de foto.

Verzendkosten zijn  3,15

Bijzonder mooie Rookkwarts kristalpunt uit Madagascar,supergave donkere kristalpunt en toch doorschijnend!

Deze kristalpunt heeft rondom 7 facetten en weegt 28 gram.

De punt is 3,5 bij bijna 3 bij 1,5 cm groot.

Je ontvangt de kristalpunt op de foto.

Verzendkosten zijn vanaf 3,15

Nog een hele mooie Rookkwarts kristalpunt uit Madagascar.

Deze kristalpunt is ook echt donker van kleur maar toch ook weer doorschijnend.een prachtige punt voor liefhebber,zelfhealer of therapeut...

Deze punt weegt 32 gram en is 4 bij 2 cm groot.

Let op het blijft een natuurproduct een kleine oneffendheid kan gewoonweg bij het product horen.

Je ontvangt de kristalpunt op de foto.

Verzendkosten zijn vanaf 3,15 ,dit kan je zelf selecteren.

Rookkwarts pendel

€ 8,95

Rookkwarts pendel

€ 8,95

Hele fijne pendel van Rookkwarts uit Madagascar.

Met deze pendel is het heel fijn werken en ook een mooi kristal om te zien.

De pendel is 4 bij  2 cm groot en mooi gefacetteerd.

Je ontvangt een pendel in dezelfde kwaliteit als op de foto [volgt]

Verzendkosten zijn 2,25

Rozenkwarts

Dit is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Hij brengt evenwicht op het lichamelijke als op het psychische vlak. Hij is heel goed voor het hart en hartchakra en leert je de ware essentie van liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Hij kalmeert, stelt gerust en helpt bij trauma’s. Hij helpt je bij het aantrekken van liefde, leg hem daarvoor bij je bed of in de relatiehoek van je huis (als je de voordeur binnenkomt, rechts achterin). In bestaande relaties zal rozenkwarts vertrouwen en harmonie herstellen. Hij vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Hij versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Deze steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid. Emotioneel bevrijdt hij onderdrukte emoties en verdriet, verandert conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht pijn en vult verlies aan. Als je nooit liefde hebt ontvangen, opent rozenkwarts je hart, zodat je ontvankelijker wordt. Bij een onbeantwoorde liefde troost hij je verdriet. Hij leert je van jezelf te houden en moedigt je aan jezelf te vergeven en te accepteren. Hij geeft een gevoel van eigenwaarde. Goed voor het hart en de bloedsomloop. Op de thymus geplaatst helpt de steen bij borst- en longkwalen. Goed voor de nieren en bijnieren en helpt bij duizeligheid. Rozenkwarts zou de vruchtbaarheid vergroten. Behulpzaam bij de ziekte van alzheimer, parkinson en dementie.

Rozenkwarts vormt samen met Bergkristal en Amethist de krachtige Gouden Driehoek,lees hierover meer op de pagina blogs.

Deze mooie kwaliteit knuffelstenen Xl zijn tussen de 45 en 55 gram,je ontvangt een steen van dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 4,75
 

Rozenkwarts

Dit is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Hij brengt evenwicht op het lichamelijke als op het psychische vlak. Hij is heel goed voor het hart en hartchakra en leert je de ware essentie van liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Hij kalmeert, stelt gerust en helpt bij trauma’s. Hij helpt je bij het aantrekken van liefde, leg hem daarvoor bij je bed of in de relatiehoek van je huis (als je de voordeur binnenkomt, rechts achterin). In bestaande relaties zal rozenkwarts vertrouwen en harmonie herstellen. Hij vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Hij versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Deze steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid. Emotioneel bevrijdt hij onderdrukte emoties en verdriet, verandert conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht pijn en vult verlies aan. Als je nooit liefde hebt ontvangen, opent rozenkwarts je hart, zodat je ontvankelijker wordt. Bij een onbeantwoorde liefde troost hij je verdriet. Hij leert je van jezelf te houden en moedigt je aan jezelf te vergeven en te accepteren. Hij geeft een gevoel van eigenwaarde. Goed voor het hart en de bloedsomloop. Op de thymus geplaatst helpt de steen bij borst- en longkwalen. Goed voor de nieren en bijnieren en helpt bij duizeligheid. Rozenkwarts zou de vruchtbaarheid vergroten. Behulpzaam bij de ziekte van alzheimer, parkinson en dementie.

 

Deze Rozenkwarts knuffelstenen zijn van dezelfde kwaliteit als de grotere en komen van Madagascar.

De stenen wegen tussen de 25 en 35 gram en ruim 3 cm groot. 

Je ontvangt een steen van dezelfde kwaliteit zoals op de foto.

Verzendkosten zijn  2,25

Prachtige Madagascar kwaliteit Rozenkwarts handstenen!

Ze wegen tussen de 60 en 75 gram en zijn tussen de 4,5 en 5 cm groot.Prachtige gladde stenen met een mooie roze kleur,heerlijk om bij je  te hebben,onder je kussen te leggen of de Gouden Driehoek mee te maken.Ook voor therapeuten een zeer goede werksteen.

Je ontvangt een steen in de kwaliteit  en een vd stenen van de foto's.

Verzending kost 4,75

Hele mooie kwaliteit Rozenkwarts oplegstenen,...niet allen fijn om mee te nemen of onder je kussen te leggen.

Maar zeker ook om een Gouden Driehoek mee te maken en voor therapeuten een fijne steen om mee te werken.

Mooi roze kwaliteit ook al laat de foto dat niet zo zien..

Ze zijn ongeveer 5 x 4 cm kan iets verschillen.

Je ontvangt een oplegsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto,mooi glad afgewerkt.

Verzendkosten zijn 2,25

Mooie druppevormige pendel van rozenkwarts.

Deze pendel is 3,5 bij 2 cm en heeft een steentje aan het kettinkje.

Je ontvangt de pendel van de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Hele gave Rozenkwarts pendels in een punt vorm en facte geslepen.

Deze pendels zijn 4 bij 2 cm groot en mooi van kleur.

Je ontvangt een pendel in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25 foto volgt

Mooi armbandje van Rozenkwarts ,meer roze dan de foto doet vermoeden..

De diameter van de steentjes is 8 mm

Je ontvangt een armbandje zoals op de foto..

Verzending is 2,25

Mooie Rozenkwarts hangers,een hele fijne steen om te dragen!

Deze hangers zijn tussen de 1,5 en 2,5 cm groot.Mooi glad gepolijst.

Herkomst Madagascar.

De eerste Rozenkwarts sculptuur uit Madagascar wat staat voor een enorm mooie kwaliteit...goed gepolijst wat de zachtheid van Rozenkwarts helemaal benadrukt..

Dit is een wat groter sculptuur en weegt 620 gram..afmetingen zijn 8 bij 11,5 bij 3,5 cm en het heeft een hele mooie vorm.

Niet alleen voor de werking een fantastische steen maar ook om neer te zetten en er van te genieten.

Je ontvangt het stuk op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25

Dit Rozenkwarts sculptuur uit Madagascar is ook erg mooi gevormd en afgerond,erg zorgvuldig gepolijst wat de zachtheid van Rozenkwarts benadrukt.

Dit sculptuur weegt 425 gram en is 6,5 bij 10 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25

Prachtig Rozenkwarts sculptuur uit Madagascar!

Niet alleen voor de werking een aanwinst maarz eker ook om gewoon neer te zetten en te koesteren...zet hier is een theelicht naast..

Dit sculptuur weegt 531 gram en is 7 bij 10,5 bij 4,5 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25

Ook een heel mooi Rozenkwarts sculptuur en allemaal zijn ze heel goed gepolijst wat de zachtheid van Rozenkwarts echt weergeeft.

Dit sculptuur van Madagascar Rozenkwarts weegt 352 gram en is 6 bij 8 bij 4,5 cm groot

Je ontvangt het stuk op de foto

Verzendkosten zijn 7,25

 

Mooie stukken Rozenkwarts om samen met Bergkristal en Amethist de Gouden Driehoek te vormen...weet dat het niet nodig is om alles ruw te hebben,je kan de stenen in allerlei vormen combineren.

Dit stuk weegt 478 gram en is 7 bij 5 cm.

Je ontvangt het stuk wat op de foto staat.

verzendkosten zijn 7,25

Dit mooie stuk ruwe Rozenkwarts weegt 516 gram en 13 bij 4,5 cm groot.

Je ontvangt het stuk wat op de foto staat.

Verzendkosten zijn 7,25

Een iets kleiner stuk maar wel mooi om neer te zetten..

Deze stukken worden hiervoor handmatig uitgezocht.

Dit stuk Rozenkwarts weegt 272 gram en is 5 bij 7 cm.

je ontvangt het stuk wat op de foto staat.

Verzendkosten zijn 7,25

Sale!

Rozenkwarts lamp, kristalpunt

€ 89,95 € 64,95
Sale!

Rozenkwarts lamp, kristalpunt

€ 89,95 € 64,95

Prachtige Rozenkwarts lamp!

Het is een ruwe lamp met een grote aangeslepen punt met facet.

Deze Rozenkwarts is van de Madagascar kwaliteit en geeft fantastisch gaaf licht!

Deze Kristal lampen zijn tussen de 20 en 22 cm hoog en 8 tot 10 cm in diameter.Er zitten onderin kleine uitsparingen voor het snoer,zodat je zelf wat kan draaien hoe je de lamp tot zn recht wil laten komen.

Wordt geleverd met snoer en lampje compleet.

Je ontvangt een Rozenkwarts lamp in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn gratis.

Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Het geeft hoop en bevordert zelfvertrouwen, onafhankelijkheid en eigenliefde. Rutielkwarts werkt stemmingsverbeterend en is dus erg geschikt voor depressies. De steen kan ook goed in crisissituaties gedragen worden en vermindert angst, fobieën en bezorgdheid. Rutielkwarts beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen. Spiritueel bevordert deze Rutielkwarts groei, het contact met gidsen en helpt inzicht krijgen op de invloed van vorige levens op dit leven. De steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en vermindert seksuele problemen door te grote spanningsopbouw zoals het geval kan zijn bij impotentie en andere mannnelijkheids problemen. Rutielkwarts stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam en cellulaire regeneratie en heeft een positieve werking op chronische ziektes en problemen aan de ademhalingswegen (met name chronische bronchitis en astma). Tenslotte zorgt het voor een rechte lichaamshouding.
Deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra's ;allemaal.

Deze hangers zijn 2,5 tot 3 cm groot

Je ontvangt een Rutielkwarts hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto

Verzendkosten zijn 1,25

Schalenblende bevordert het aanpassingsvermogen en het natuurlijk herstel van het lichaam, en helpt je om grote veranderingen in het leven te doorstaan.De steen doorbreekt oude patronen en stimuleert het aanpassingsvermogen in nieuwe situaties,tevens helpt het tegen  piekeren en slapeloosheid door het niet stop kunnen zetten van gedachtes. Schalenblende heeft een positieve werking bij uitputting, zwak voelen, moedeloosheid, angst en innerlijke onrust en bevordert abstract denken, de concentratie, intuïtie, spontaniteit en communicatieve vaardigheden. Fysiek heeft Schalenblende een positief effect op de ontwikkeling van de hersenen, het netvlies, regeneratie en wondherstel. Ook werkt de steen positief op de smaak, reukzin, het immuunsysteem, diabetes.Schalenblende is ook goed het netvlies, regeneratie en wondherstel, het immuunsysteem, het hormoonstelsel, diabetes, de mannelijke geslachtsorganen, de geslachtsklieren en prostaatklachten. Het verbetert de opname van selenium en zink.
Verzorging Schalenblende, deze steen kan beter niet te veel aan water blootgesteld worden.
Chakra,Basis chakra (1e), heiligbeen chakra (2e) en zonnevlecht chakra (3e
 

De Schalenblende hangers zijn 2 tot 2,5 cm groot

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Scolesiet hangers

€ 6,95

Scolesiet hangers

€ 6,95

Scolesiet is een zeer zachtaardig kristal van innerlijke vrede, het is als een balsem voor iedereen met angsten, stress en paniek. De steen kristal activeert onze hogere chakra’s en zorgt voor een verfijnde afstemming met gidsen en andere dimensies of werelden. Scolesiet helpt je trilling te  verhogen, bewustzijn te vergroten, je hart te openen en om oude pijnen los te laten.  Scolesiet helpt je om te gaan leven vanuit je hart en om meer spontaan liefde in het dagelijkse leven te uiten. Als geliefden beide een steen dragen zorgt deze voor een energetische connectie tussen beide harten. Scolesiet geeft innerlijke rust en vrede en is behulpzaam bij healing sessies, meditatie, fijne en heldere dromen en bij een uitgeruste slaap. Dit kristal kan helpen bij het reinigen, helen en beschermen van je aura, en bij zelfgenezing, het is belangrijk om dit wel vanuit het hart te doen. Scolesiet is een perfecte steen voor iedereen die wil ontspannen, vooral na een lange dag. Op het derde oog gelegd geeft hij een heel sereen rustig gevoel en verhoogt het tevens je bewustzijn. Scolesiet helpt je te beschermen tegen negatieve entiteiten en negatieve astrale energieën, omdat hij je vibratie verhoogt en daardoor een beschermend veld om je heen creëert. Scolesiet is een interdimensionale steen, die je tijdens astrale reizen in contact brengt met buitenaardse intelligenties. Scolesiet versterkt het hartchakra en helpt bij het uiten van liefde. Het is dus een hele mooie steen om aan je geliefde te geven en zo de band tussen twee harten [weer] te versterken. Scolesiet is verbonden met het pure Witte Licht dat ons kan helpen te ontwaken door met de steen te mediteren of alleen maar vast te houden. In verbinding zijn met deze energie werkt herstellend,ontvang en geef Liefde en Licht.. Scolesiet werkt heel goed samen met stenen met een zeer hoge vibratie, zoals bijvoorbeeld Azeztuliet, Danburiet, Apofylliet, Moldaviet, en Shungiet.

 

De Scolesiet hangers zijn tussen de 1,5 en 2 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Septarie ook wel Sjamaansteen

Septarie is een prachtige voedende kalmerende en aardende steen, de meest voorkomende is die uit Madagaskar. Deze bestaat uit geel calciet met een randje van bruine Aragoniet en grijze kalksteen. Een Septarie steen is tussen de 50 tot 100 miljoen jaar oud en ontstaan door vulkaan uitbarstingen.
In vroegere tijden werd de Septarie de Dragon Stone genoemd, het was een steen die door sjamanen gebruikt en gewaardeerd werd, en die een krachtige connectie met moeder aarde heeft. Deze vreugdevolle steen ondersteunt je terwijl je aan nieuwe ideetjes denkt en helpt deze concreet te maken. Septarie bevordert geduld, tolerantie en uithoudingsvermogen. Deze steen leidt de genezer naar de geschiktste middelen die nodig zijn om te genezen  Op spiritueel niveau harmoniseert dit kristal emoties en ratio met de hogere geest. Septarie helpt je om over drempels heen te stappen zoals bv de angst voor het spreken in het openbaar. een ondersteunend NLP kristal. Dit kristal verbetert de communicatie en verstandhouding van een groep en vergroot het zelf genezend vermogen van het lichaam.
Septarie helpt goed tegen gezwellen,en is  ondersteunend voor  darmen, nieren, bloed, huidziekten en hart.
De grote eieren worden ook wel Dragon Eggs, of Draken eieren genoemd. Deze grote stenen zijn extreem krachtig en wachten tot men klaar voor hun energie is. Septarie werd gebruikt om gehoord en begrepen te worden, ze helpen vrij snel het lichaam te helen. Deze stenen laten je moeilijke situaties vanuit een hoger perspectief zien, de onderliggende oorzaken waarom dingen gebeuren en de lessen die achter deze gebeurtenissen liggen. Septarien helpt je bij nachtmerries, negatieve energie en psychische aanvallen. Deze steen staat voor  verandering, transformatie, wijsheid en beweging door tijd en ruimte en drakenkracht  De drakenkracht is het vervellen en dus transformeren tot een nieuw wezen. Het staat ook voor het paranormale en de magie van het leven. De draak is ook een symbool van geluk en overvloed. Het is een zeer krachtige sjamanensteen.

 

Je ontvangteen Septarie hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto, ze zijn 1,5 tot 2 cm groot

Verzendkosten zijn 1,25
 

Hele mooie grote Septarie handsteen in een ei vorm..oftewel door sjamanen een Drakenei genoemd.De steen heeft een hele mooie tekening en bezit een krachtige energie.

Deze handsteen van Septarie weegt 241 gram en is 7,5 bij 5 cm in diameter.

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25

 

Deze Septarie hand - knuffelsteen weegt 101 gram en is 5,5 bij bijna 4 cm groot.Ook deze steen heeft weer een bijzondere tekening.

Je ontvangt de Septarie handsteen op de foto.

Verzendkosten zijn 7,25

Deze Septarie hand - knuffelsteen is langwerpig en wat dunner in zn geheel.

De steen weegt 69 gram en is 6,5 bij 3 cm groot, je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn 3,15 tot 4,75 [ eigen keuze ]

 

De kleinste Septarie knuffelsteen weegt 60 gram en is mooi ovaal, daarom gemakkelijk bij je te dragen als zaksteen.

Deze Septarie knuffelsteen is 4,5 bij 3,5 cm groot, je ontvangt de steen op de foto.

Verzendkosten zijn 3,15 tot 4,75 [ eigen keuze ]

Deze mooie Septarie hand - knuffelsteen met de heldere gele Calciet is een hele fijne steen om bij je te dragen in broekzak of tas.

De Septarie steen weegt 98 gram en is 5 bij 4 cm groot, ook weer wat ovaal van vorm.

Je ontvangt de Septarie handsteen op de foto

Verzendkosten zijn 4,75

Serafiniet [ Clinochloor]is een van de krachtigste genezers van het fysieke lichaam, het zorgt ervoor dat de levensenergie (chi, ki of prana) sterk is en goed door het lichaam kan stromen. Hierdoor helpt de Serafiniet het lichaam terug in balans brengen, werkt vitaliserend en geeft een gevoel van geluk en welzijn. Het helpt je het ego loslaten en bevordert een positieve, liefdevolle houding ten opzichte van anderen en jezelf. Serafiniet [Clinochloor] helpt contact maken met engelen, gidsen en andere hogere energieën. Deze steen heeft een krachtige werking op het lichaam en helpt haar terugbrengen naar haar gezonde toestand. Serafiniet heeft o.a. een positieve werking op hart, longen, de circulatie en de zuurstofopname van het bloed en de opname van voedingsstoffen. Het kan ook ondersteunend werken bij chemotherapie en kanker.
Naast de algemene eigenschappen van clinochloor is Serafiniet  een zeer krachtige genezer van zowel lichaam, geest als ziel. De steen geeft energie, zorgt dat deze goed kan stromen en helpt de chakra's in balans brengen. Op deze manier probeert Serafiniet de natuurlijke balans te herstellen en brengt harmonie op alle niveaus. Zoals de naam al aangeeft heeft de steen een sterke connectie met engelen de Serafijnen ..wat een hele hoge Engelenorde is en engelen energie en helpt je met deze energie  contact maken. Serafiniet activeert de ruggengraat en helpt de Kundalini energie opstijgen.
Verzorging Serafiniet, deze steen kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.
Chakra, hart chakra (4e).

 

Deze Serafiniet hangers zijn tussen de 2 en 3 cm groot en verschillend van vorm.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Deze mooie Seraphiniet hangers zijn gepolijst en hebben een beetje een druppelvorm.Ze zijn allemaal een 17 mm groot.

Je ontvangt een Seraphiniet hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Serpentijn komt veel voor, maar de energie ervan is bepaald niet gewoontjes. Stem je af en je krijgt toegang tot het evolutionaire verhaal van de natuur, de geschiedenis en verhalen van het elfenrijk, en de koninkrijken van planten, dieren en mineralen in alle dimensies waaruit onze Moeder Aarde bestaat. Serpentijn
bevat vaak magnetiet wat de steen geneeskrachtig maakt en die in verbinding staat met toekomstige verschuivingen en veranderingen in Moeder Aarde. Tijdens een meditatie met Serpentijn kun je in contact komen met de geest en het hart van de natuur, dus heel geschikt voor Heksen, Druiden, Sjamanen en Magiërs die helpen bij het transformatieproces van onze aarde en onze Moeder Aarde begrijpen en respecteren. Ook helpt de steen je de spirituele basis van het leven te begrijpen. Serpentijn is ook een krachtige steen om de kundalini- energie te activeren. Deze ‘slangenkracht’ die zich in je basischakra bevindt kan na ontwaken gaan klimmen en groeien, je kunt dan heldere, spirituele ervaringen ontvangen. Serpentijn  activeert de chakra’s op zijn weg naar het kruinchakra. Het ultieme klimmen en groeien zorgt voor ‘verlichting’, mediteer met de steen of leg haar op je chakra's. Serpentijn met Shungiet en/of Moldaviet is een zeer krachtige combinatie om te gebruiken. Het versterkt elkaars werking en geeft veel energie en stuurt deze naar de punten waar je het nodig hebt. Serpentijn is heel goed om op meridiaanpunten te plaatsen om zo geblokkeerde energie vrij te maken en de gezonde, natuurlijke stroom weer te herstellen. Op psychisch niveau helpt de steen je om meer grip op je leven te krijgen, en brengt je geestelijk en emotioneel weer in balans.Serpentijn helpt zware ervaringen los te laten en vol vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst te kijken. Op fysiek niveau is de steen zeer goed in het reinigen en ontgiften van het lichaam en met name van het bloed, vooral samen met Shungiet. Serpentijn helpt bij parasitaire aandoeningen en bij de opname van calcium en magnesium en is behulpzaam bij hypoglykemie en diabetes.

Een goed alternatief voor groene Serpentijn is de zilver Serpentijn....

 

Deze mooie Serpentijn groen hangers zijn tussen de 2 en 2,5 cm groot.

Je ontvangt een Serpentijn hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Mooie langwerpige Serpentijn zilver hangers, deze hangers hebben een gestreept patroon en zijn 2,5 cm lang.

Je ontvangt een hanger in dezelfde lwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Sfaleriet [Zinkblende] maakt je sterk en brengt het lichaam en de chakra's in balans. Dit geldt vooral wanneer de onderste chakra's te weinig actief zijn en de bovenste chakra's overactief. Deze steen stimuleert namelijk de onderste drie chakra's waardoor wilskracht, zelfvertrouwen, moed, vitaliteit, levenslust, passie, creativiteit en eigenwaarde toenemen. En doordat  Sfaleriet een sterke connectie met de aarde maakt, helpt het ook een te veel aan energie in de bovenste chakra's goed af te voeren. Hierdoor wordt door Sfaleriet het lichaam voorzien van voedende energie uit onze aarde, en worden de chakra's in balans gebracht en blijft men sterk geaard. Sfaleriet zorgt er tevens voor dat je daardoor goed in kracht staat en je beter beschermt bent bij spirituele activiteiten, je in een andere bewustzijnstoestand komt, of je het lichaam verlaat. Fysiek heeft Sfaleriet een positieve werking op de opname van zuurstof, opname van zink, de spieren, het immuunsysteem,  vruchtbaarheid en seksueel voorkomende problemen bij man en vrouw.
Verzorging, deze steen kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.
Chakra, basis chakra (1e), heiligbeen chakra (2e) en zonnevlecht chakra (3e).

 

Deze Sfaleriet [ Zinkblende ] hangers zijn tussen de 1,5 en 2 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Deze Sfaleriet [ Zinkblende ] knuffelstenen zijn heel mooi getekend..

Deze knuffelstenen zijn  tussen de 2,5 en 3 cm groot en 15 tot 22 gram, je ontvangt een Sfaleriet steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Shattuckiet is een steen van de waarheid een communicatiesteen, en is een hele goede geleider van energie...
Shattuckiet helpt je om te leven vanuit waarheid en dit te delen met anderen, niet alleen via woorden, maar ook via daden.
Shattuckiet is een goede hulp bij het herstellen van beschadigde relaties, de steen helpt je om te luisteren naar een ander en om te begrijpen hoe een ander iets ziet en ervaart. Deze steen helpt  je om je eigen emoties beter te verwoorden naar een ander toe. Shattuckiet is een steen die je in verbinding brengt met je innerlijke ziel en helpt je om te spreken vanuit je hart, en helpt je om elkaar intuitief beter aan te voelen. Shattuckiet leert je om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je daden. Shattuckiet helpt je om inzicht te krijgen in de knelpunten in je leven die uit balans zijn met de waarheid, en daarbij helpt het je om stappen te ondernemen om hetgeen recht te zetten. Ieder mens zal eerst in zijn of haar eigen waarheid en kracht moeten staan voor men een ander waarheid kan vertellen.....
Shattuckiet verhoogt vibraties en versterkt vermogens als helderziendheid en helderwetendheid. Het is een prachtige steen om te gebruiken bij kaartleggingen, astrologie of pendelen. Ook is Shattuckiet een hele goede hulp voor degene die zich willen openstellen en willen communiceren met spirituele gidsen. Shattuckiet helpt je om de symboliek en tekens die je ontvangt beter te begrijpen en te zien. Voor mediums is de Shattuckiet dé steen om te gebruiken tijdens een channeling, het helpt je om gemakkelijker contact te leggen met overledenen, maar tegelijk is het een zeer krachtige beschermer die er voor zorgt  dat een entiteit niet binnendringt.
Shattuckiet beschermt tegen hypnose, kan vloeken uit vorige levens opheffen en kan helpen in gevallen waarbij gebeurtenissen in vorige levens nu je metafysische vaardigheden in het nu blokkeren.
Fysiek kan Shattuckiet een positieve werking hebben bij het vernieuwen van de cellen, het herstellen van een aangetaste dna-structuur door bijvoorbeeld radioactieve straling en bij genetisch overdraagbare ziektes. Shattuckiet helpt bij amandelontsteking, trombose en helpt bij last van gal en maagzuur.

 

Deze Shattuckiet hangers zijn verschillend van vorm en kleur.Kleuren varieeren van groen tot blauw en bruin in dezelfde steen.Soms overheerst blauw en soms zijn ze minder fel van kleur.

Ze zijn 2 tot 2,5 cm groot, je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Shungiet hangers

€ 7,95

Shungiet hangers

€ 7,95

Shungiet werkt sterk beschermend en zuiverend, het absorbeert en verwijdert schadelijke stoffen, straling en energie van apparatuur en in de lucht om ons heen.. Shungiet helpt je daardoor te  beschermen tegen milieuvervuiling. Shungiet vermindert negatieve gedachten en emoties en het blijven hangen in die emoeties en gedachten. De steen  werkt als een krachtige antioxidant, zuivert lichaam zowel als de geest en brengt ze weer in balans. Shungiet versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Shungiet werkt daarnaast ontgiftend, ontstekingsremmend en pijnstillend. Het heeft een positieve invloed op allergieën, eczeem, psoriasis, wondgenezing, nieren, maag, lever, darmen en klachten die het gevolg zijn van stress zoals spanningshoofdpijn, rugklachten en slapeloosheid.
Verzorging, het kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. Deze steen moet regelmatig gereinigd worden omdat het veel negatieve energie in zich opneemt.
Chakra, basis chakra (1e).

Deze mooie enigzins in druppelvorm getrommelde en wat matte Shungiet hangers zijn 18 mm groot, en zijn geboord ipv. geplakt.

Je ontvangt een Shungiet hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Deze Shungiet knuffelstenen zijn gepolijst en prachtig van kleur.

Ze wegen tussen de 25 en 35 gram en 3 tot 3,5 cm groot.

Je ontvangt een Shungiet knuffelsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

De tekening van Slangenhuid Agaat gaat lijkt op een slangenhuid.

Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. Deze steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Slangenhuid Agaat helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Deze steen stimuleert de concentratie en helpt je om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Slangenhuid Agaat geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. De steen helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken, hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling. Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen buiten je lichaam en dimensie. Fysiek heeft Slangenhuid Agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en bedplassen. De steen stimuleert de stofwisseling, door haar beschermende werking is het een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Ook omdat het groei stimuleert en positieve werking op de baarmoeder heeft. De energie van Agaat is sowieso zacht en rustig. De steen moet daarom ook wat langer gedragen worden voor ze effect heeft, maar is daardoor wel heel geschikt voor gevoelige [HSP] mensen en kinderen.

Naast alle eigenschappen van Agaat heeft  Slangenhuid Agaat ook haar eigen kenmerken ,ze werkt opbeurend en geeft kracht wanneer je het nodig hebt. De steen bevordert innerlijke rust en vermindert zorgen en depressieve gevoelens. Slangenhuid Agaatversterkt de leifde voor jezelf enbrengt je  eigenwaarde op het juiste niveau. De steen trekt ook liefde aan, het helpt Kundalini energie opstijgen en kan je helpen problemen uit vorige levens achter je te laten. Fysiek heeft Slangenhuid Agaat een positieve werking op het gehoor, rimpels, huidaandoeningen en psoriasis.

Slangenhuid Agaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Sterrenbeeld: tweelingen en schorpioen

Deze prachtig gekleurde en getekende Slangenhuid Agaat oplegstenen  zijn een lust voor het oog..een musthave!

De opleg-schijfstenen zijn tussen de 3,5 en 4,5 cm groot-diameter.

Je ontvangt een Slangenhuid Agaat oplegsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Prachtige Slangenhuid Agaat knuffelstenen, deze Slangenhuid Agaat is wit melkachtig van kleur en heeft grillige maar wel afgeronde vormen.

Deze knuffelstenen wegen tussen de 30 en 35 gram en zijn 4 cm groot.

Je ontvangt een Slangenhuid Agaat knuffelsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Deze kleinere Slangenhuid Agaat knuffelsteen weegt 11 gram en is 3,5 bij 1 cm groot.

Je ontvangt de knuffelsteen rechts op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Slangenhuid Agaat wit.

Dit is een steen van onzichtbaarheid en is een natuurlijke gedaante verwisselaar, een sterke steen voor transformaties Slangenhuid Agaat helpt je te reizen zonder gezien te worden, zowel op aarde als in de spirituele boven- en benedenwerelden. Deze spirituele steen is een nuttige begeleider bij het terughalen van de ziel, het versterkt de basischakra’s en zorgt dat de ziel goed in het lichaam aardt. Slangenhuid Agaat maakt volledige acceptatie van je incarnatie mogelijk. Deze zeer vriendelijke lieve zachte steen helpt mensen die overbezorgd en depressief zijn zich weer te verbinden met hun levensvreugde. Zoals een slang zijn huid afwerpt, kun je met Slangenhuid Agaat  het verleden van je afschudden en herboren worden. Volgens het sjamanisme hoort deze steen bij het zuiden van het medicijnwiel. Als je de steen op de lagere chakra’s legt, activeert de steen het opstijgen van kundalini energie en spoort het aan tot herstel. Deze steen verleent je inzicht in de omgang met onbetrouwbare mensen of moeilijke situaties. Fysiek wordt Slangenhuid Agaat al lang gebruikt om rimpels glad te strijken en huidziekten zoals bv psoriasis te genezen. Dit doet de steen volgens het homeopathische principe van ‘het gelijke geneest het gelijke’. Ook is de steen goed voor gehoorstoornissen en maagklachten. Voor genezing, draag de Slangenhuid Agaat, of houdt deze vast om verbinding met jezelf te maken of leg hem in het zuiden van je medicijnwiel. Dep bij huidziekten de plekken met een elixer van de steen.

Deze witte Slangenhuid Agaat heeft haar eigen specifieke werking en overlappend ook de eigenschappen van de bont gekleurde Slangenhuid Agaat
 

Mooie Slangenhuid Agaat hangers, deze hangers zijn de witte vorm van deze Agaat.

Ze zijn grillig maar wel mooi afgerond van vorm, en tussen de 1,5 en 2,5 cm groot.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Slangen Jaspis absorbeert veel negatieve energie en beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf.De steen brengt tevens harmonie tussen lichaam en geest en verdrijft negatieve gedachten. Slangen Jaspis helpt je om je doelen te bereiken, maakt strijdlustig, daadkrachtig en volhardend. Slangen Jaspis bestaat uit versteende algen, één van de eerste levensvormen van onze planeet die zuurstof produceerden. Het bevat eeuwige wijsheid die je helpt om informatie uit vorige levens te halen, of blikken te werpen in de toekomst. Slangen Jaspis is een perfecte steen die helpt bij evolutionaire veranderingen, omdat het zelf al miljoenen jaren allerlei chaos, rampen en transformaties heeft doorstaan. Deze steen helpt je te leren van al je ervaringen, ook die uit vorige levens. Het maakt je flexibel en leert je ‘los te laten’, maar ondersteunt je ook jouw doel op aarde ter bereiken. Sangen Jaspis versterkt je eigenwaarde, vermindert angsten en leert je om in je kracht te gaan staan en alleen te handelen naar hetgeen wat jouw hoogste goed is. Als je met deze steen mediteert is het een portaal om diep naar het verleden van de Aarde te gaan. Slangen Jaspis zorgt voor minder stress en geeft een comfortabel gevoel, ook brengt het vriendschap in een eenzaam hart. Slangen Jaspis helpt je om meer in het Nu te leven en het leven te accepteren zoals dat nu is. De steen versterkt je bewustzijn en helpt bij het maken van de juiste keuzes.Slangen Jaspis resoneert met het oudste gedeelte van de hersenstam en de autonome processen van het lichaam. Als je de steen in het kuiltje onder aan je schedelrand legt verwijdert het blokkades, patronen en programma’s die er te diep ingebakken zitten. Slangen Jaspis moedigt heling aan op cellulair niveau en versterkt je lichaam. Deze steen helpt te herstellen na ziekte, zowel fysieke als psychosomatische, het is ook goed voor het skelet. Slangen Jaspis is  behulpzaam bij het verwijderen van gifstoffen uit de nieren en de bloedrijke organen. Slangen Jaspis helpt bij het reinigen en helen van Moeder Aarde, omdat deze steen de fotosynthese van planten stimuleert waardoor ze meer zuurstof uitscheiden. De steen werkt positief op de bloedsomloop, beschermt tegen maagpijn en gal- en nierproblemen. Goed voor je thymus, keel, handen en voeten. Versterkt je tanden en botten, ondersteunt de blaas, nieren en is ook ondersteunend bij Parkinson.
 

 

Slangen Jaspis heeft een hele mooie tekening en een warm bruine kleur als basis.

Deze Slangen Jaspis hangers  zijn tussen de 2 en 3 cm groot, je ontvangt een hanger in dezelfe kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Sodaliet helpt bij faalangst en geeft een gevoel van eigenwaarde. Het is een steen die kracht en troost geeft en je helpt door te gaan na een moeilijke situatie. De steen verenigt logica met intuïtie en haalt informatie uit de hogere geest naar het fysieke lichaam. Sodaliet stimuleert het derde oog en verdiept je meditaties, het schept een drang naar waarheid waardoor het mogelijk wordt trouw aan jezelf te blijven en achter je overtuigingen te blijven  staan. Sodliet lost elektromgnetische vervuiling op en reinigt de omgeving. Sodaliet zorgt voor harmonie en solidariteit, de steen is uitstekend voor de geest, heft mentale verwarring op en stimuleert rationeel denken, objectiviteit, waarheid en intuïtieve waarneming. Sodaliet vergemakkelijkt de verwoording van gevoelens, stimuleert de bevrijding van oude geestelijke conditioneringen. Geestelijk zorgt de steen voor emotioneel evenwicht, verdrijft oude angsten, fobieën, schuldgevoelens en controlemechanismen.Daarnaast vergroot de steen  zelfrespect, zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Sodaliet zorgt voor balans in de stofwisseling, heft calciumtekort op en reinigt het lymfstelsel. De steen herstelt schade door straling en bestrijdt slapeloosheid, behandelt de keel, de stembanden en het strottenhoofd en is nuttig bij heesheid en een verstoorde spijsvertering. Sodaliet werkt koortswerend en verlaagd de bloeddruk, goed bij hoofdpijn, benauwdheid, menstruatiepijn en overgangsproblemen. De steen geeft zorgt ook voor kracht in botten, tanden, kiezen en spieren. Mensen die last hebben van evenwichtsstoornis, flauwvallen of hyperventilatie kunnen verbetering ervaren.

 

Deze Sodaliet hangers zijn 3 tot 3,5 cm groot en 2 tot 2,5 cm breed, ze zijn niet geplakt maar geboord.

Je ontvangt een  van de hangers op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

 

 

 

Stauroliet- Elfenkruis

Deze steen  heeft, zoals de bijnaam Elfenkruis al aangeeft, een sterke connectie met het Elfenrijk. Stauroliet helpt contact maken met de aarde en de verschillende natuurrijken die onze Moeder Aarde heeft. Stauroliet vergemakkelijkt het communiceren met en waarnemen van natuurgeesten en bovennatuurlijke wezens, zoals bijvoorbeeld Elfen en Bosnimfen  en is daardoor heel goed geschikt als hulpmiddel bij astrale reizen naar de sjamanistische benedenwereld. Deze steen stimuleert een respectvolle houding ten opzichte van jezelf en onze Moeder Aarde. Stauroliet helpt je om goed voor jezelf te zorgen, op zowel fysiek als emotioneel vlak, en gaat (zelf)destructief gedrag zoals automutilatie tegen en ondersteunt bij het doorbreken van verslavingen en patronen die PTSS veroorzaakt. Stauroliet werkt zuiverend en aardend en geeft een veilig gevoel. Fysiek heeft Stauroliet een positieve invloed op de algemene gezondheid en het immuunsysteem.
Verzorging Stauroliet, deze steen kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.
Chakra, basis chakra (1e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).

Deze mooie grote Stauroliet, Elfenkruis hangers zijn niet alledaags, je ziet ze niet veel in deze grootte..

De Staurolieten, Elfenkruizen zelf zijn bijna 3 cm! [ Daar omheen het moedergesteente ]

Je ontvangt een van de Staurlieten op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Deze kleine  Stauroliet - Elfenkruis hangers  zijn zonder moedergesteente.

Ze zijn 1,5 tot 2 cm groot, je ontvangt een Stauroliet - Elfenkruis hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Sugiliet hangers

€ 8,95

Sugiliet hangers

€ 8,95

Sugiliet is een hele mooie steen die spirituele liefde en wijsheid vertegenwoordigt, het geeft je zowel geestelijke en spirituele kracht en helpt je om consequent volgens je eigen waarheid te leven. De steen stimuleert positieve gedachten en vergeving, het vermindert psychische spanningen, verzacht verdriet en woede en helpt bij angsten, paranoia, schizofrenie en autisme. Sugiliet stimuleert samenwerking in groepen en teams. Deze steen kan goed  ondersteunen bij autisme, als de persoon eerst voldoende geaard is. Fysiek heeft Sugiliet een positief effect op de zenuwen en hersenen en verzacht hevige pijn. Sugiliet kan gebruikt worden bij hoofdpijn, epilepsie en motorische stoornissen.


Verzorging Sugiliet, deze steen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra, hart chakra (4e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).

Deze mooie diep paarsblauwe Sugiliet hangers  geven als je ze in het licht houd een kijkje in de steen....

De Sugiliet hangers zijn tussen de 1,5 en 2 cm groot, je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25