Deze groene Fluoriet komt uit Peru. Deze Fluoriet brengt je hart in harmonie met het denken, zodat je gedachten, woorden en daden zijn afgestemd op hartenergie. Fluoriet geeft je toegang tot de hogere niveaus van je energieveld en kan healers en lichtwerkers helpen om op deze niveaus energie te verplaatsen. Deze steen vormt chaotische vibraties om tot een samenhangend patroon en kan behulpzaam zijn om verwarring rondom de manifestatie van je levensdoel op te lossen. Tijdens meditatie helpt het je af te stemmen op hogere leiding en zal je vaak rijke beelden en inzichten opleveren. De groene Fluoriet steen werkt harmoniserend en brengt je energie in balans. Ook bied de steen  je veel bescherming, vooral op psychisch,geestelijk niveau. Groene Fluoriet reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief bij straling, verwijdert negativiteit en stress. Deze steen  aard en integreert spirituele energieën, lost vastgeroeste gewoonten op, brengt onderdrukte gevoelens naar boven en vergroot het zelfvertrouwen. Deze steen is behulpzaam als je lezelf moet concentreren bijvoorbeeld een studie. Het werkt goed bij infecties, is goed voor tanden, cellen [huid], botten, en als elixer zeer krachtig tegen virussen. Deze steen ondersteund en heelt huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. geeft verlichting bij artritis en reumatiek.

Deze mooi grote handsteen weegt 136 gram en is bijna 6 cm groot.

Je ontvangt de steen op  de foto

Verzendkosten zijn 7,25

 


 
 

Deze groene Fluoriet steen is langwerpig en weegt 82 gram.

De steen is 6,5 bij 3 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto

Verzending kost 4,75

Deze Fluoriet handsteen is heel mooi afgerond ondanks de wt driehoekige vorm.

De steen weegt 125 gram en is 5 bij ruim 4 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto

Verzending kost 7,25

Deze mooie groene Fluoriet handsteen  is echt ei vormig en maakt het daarom een heerlijke handsteen!

De steen weegt 124 gram en is 6  bij 4,5 cm groot.

Je ontvangt de steen op de foto.

Verzending kost 7,25

Deze mooi glad gemaakte Fluoriet hangers hebben diverse kleuren.

Lichtblauw,paars,groenig,,ze zijn sowieso 2 cm groot of nog iets groter.

Je ontvangt een hanger in de kwaliteit zoals op de foto,ik kan je niet vantevoren zeggen welke kleur je precies kunt ontvangen.

Verzending kost 1,25

Fuchsiet versterkt leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid en bevordert mededogen en inlevingsvermogen en moedigt volharding aan. Deze steen neemt je mee naar het verleden om oorzaken van negatieve gebeurtenissen te zoeken. Fuchsiet helpt je om in je kracht te gaan staan maar ook om van dienst te kunnen zijn zonder met jezelf  in valse nederigheid verstrikt te raken. Goed voor mensen die neigen om in hun drama of slachtofferrol te blijven hangen. Fuchsiet laat zien wat nodig is om je ziel te laten groeien en helpt je om bij jezelf te blijven. Deze steen helpt wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantage overwinnen en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning of gebeurtenis. Deze steen verbindt het intellect met de emotie, kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen.  Fuchsiet geeft een gevoel van welzijn, brengt evenwicht en beschermt het hartchakra.Fuchsiet is een visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden. Het is een mooie steen van liefde den ie krachtig verbonden is met het hartchakra en die ons leert te leven vanuit ons hart. Als je de steen draagt, helpt hij elektromagnetische vervuiling te absorberen. Fuchsiet is goed voor het hart, de thymus, het bindweefsel, spieren, skelet en het zenuwstelsel. Goede steen die energetisch ondersteunt bij het normaliseren van de bloeddruk, voor de stofwisseling en bij cholesterolproblemen. Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. Fuchsiet werkt ondersteunend op de flexibiliteit van spieren en skelet.

Deze stenen wegen tussen de 25 en 35 gram en zijn 2,5 tot 4 cm groot,afhangend van de vorm.

Je ontvaangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzending kost 2,25

Prachtige donkere Fuchsiet hangers..deze hangers zijn voorzien van een 9.25  zilver oogje

Ze zijn tussen de 1,5 en 2 cm groot, je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Prachtige donkere Fuchsiet knuffelstenen,deze stenen wegen tussen de 10 en 15 gram.

Ze zijn 2 tot 2,5 cm groot en heel mooi van kleur.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Robijn in Fuchsiet knuffelstenen,dt zijn wat grotere knuffelstenen tussen de 2,5 en 3 cm groot.

Deze aparte stenen wegen tussen de 20 en 35 gram,de ene ie iets langer en de ander wat dikker.

Je ontvangt een knuffelsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto

Verzendkosten zijn 2,25

Fuchsiet met Robijn [ook wel Robijn in Fuchsiet genoemd]

Robijn geeft kracht en energie om te leven en schept evenwicht en geeft passie.
Krachtige beschermer van het hartchakra, bevordert positieve dromen en stimuleert de pijnappelklier. Deze steen van overvloed helpt u om rijkdom en hartstocht in stand te houden. Hij maakt een einde aan woede of negatieve energie en verscherpt het bewustzijn en zorgt voor een goede concentratie. Fuchsiet geeft toegang tot oude kennis en leidt gezondheidskwesties in goede banen. Fuchsiet geeft inzicht in uw ineractie met andere mensen en gaat martelaarschap tegen. Leert dienstbaar te zijn, zonder machtsstrijd of slachtofferrol. Hij overwint wederzijdse afhankelijkheid en geeft veerkracht na een trauma. Hij vermeerdert de energie van andere kristallen, heft blokkades op en is goed tegen RSI, voor de spieren en skelet.

Deze ontzettend mooie groene hangers hebben een hele mooie schittering,alsof er parelmoer in de steen zit en je dat ziet!

Zzijn een 2 cm of iets meer in diameter

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzending kost 1,25


 

 

Gouden Driehoek setje armbandjes je krijgt,Amethist,Bergkristal en Rozenkwarts van een hele mooie kwaliteit!Heel glad gepolijst.

De diameter van de steentjes is 8 mm.

Ze zijn ook los te koop,zie website en foto's

Verzending kost 3,25

Sale!

Gouden Driehoek hanger setje

€ 10,85 € 8,95
Sale!

Gouden Driehoek hanger setje

€ 10,85 € 8,95

Prachtige setjes van de Gouden Driehoek.

           Amethist

Bergkristal & Rozenkwarts

je ontvangt in dezelfde kwaliteit zoals de foto weergeeft een setje van 3 hangers.

 

Hele mooi facet geslepen en gepolijste Granaat Almandien hangers,hierdoor krijgen ze echt een zachte uitstraling omdat de hoeken wat afgerond zijn.tevens komt door het polijsten de dieprode granaat kleur tot haar recht...Hou je de steen in het licht dan zie een rode glinstering in de steen!

Granaat Almandien werd al in vele oude beschavingen zoals de Egyptenaren en Grieken en Romeinen.Deze steen kan je helpen de lessen  die je moetst leren in vorige levens op te sporen en te laten zien wat de invloed van deze geleerde lessen is op bepaalde dingen is, vooral die dingen welke te maken hebben met overvloed, liefdesrelaties en lichamelijk ongemak.
Granaat Almandien schenkt je energie en herstelt je krachtig als dat nodig is, deze steen reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie en brengt ze in balans met elkaar. Wanneer je in een hectische drukke periode bent geraakt, helpt de Granaat Almandien hoe hieruit te komen of moet reguleren en je leven in die zin aan te passen. Deze steen is krachtig verbonden met het stuitchakra en het hart, hierdoor zorgt de steen ervoor dat hetgeen je verlangt je aan anderen kunt laten zien en voelen.Granaat Almandien activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Dit is een goede steen bij een gebrek aan concengtratiem of bij ongecontroleerde e moties zoals driftbuien. De steen helpt je om intens verdriet of  trauma's te verwerken, en  geeft hoop en moed als je dit even kwijt bent en versterkt het overlevingsdrift. Als je de Granaat Almandien steen een tijdje draagt zal het je mensenkennis vergroten. Deze steen lost nutteloze ingesleten gewoonte en  gedragspatronen. Emotioneel heft de steen remmingen en taboes op, opent het hart en geeft je meer zelfvertrouwen. Granaat Almandien helpt je om vreugde te vinden als je dit verloren bent en om je gesteund te voelen in je behoeften en verlangens en om liefde te geven en te ontvangen. De steen zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. Granaat Almandien stimuleert de kundalini energie en vergroot je  seksuele potentie. De steen helpt om fobieën en angsten te overwinnen en heeft ook lichamelijke voordelen. Granaat Almandien werkt goed als je rugpijn hebt of lst hebt van menstruatie problemen en opijntjes die het met zich meebrengt. Stijfheid en verkramping van de spieren [ vooral nek,schouders en borst] wordt minder, dit mede omdat alle chakra’s met elkaar in balans worden gebracht. Verder is de steen heel goed voor de voortplantingsorganen  zoals eierstokken en testikels.Ook voor organen zoals blaas en de nieren,werkt de tseen goed en zuivert het de organen en zorgt voor ontspanning op de organen bijvoorbeeld de darmen. Ook is de steen heel goed bij vergeetachtigheid, zuivert het bloed, hart en longen en herstelt DNA, daarnaast ondersteunt de steen je bij de opname van mineralen en vitaminen.

Je ontvangt een hanger in de kwaliteit zoals de foto laat zien.

Verzendkosten zijn 1,25

Prachtige grote Granaat Almandien knuffelstenen,deze zijn net zoals de hangers in facet geslepen en aangepolijst.

Waardoor de dieprode kleur en schittering tot zn recht komt.

Deze stenen wegen tussen de 40 en 50 gram en zijn tussen de 3,5 en ruim 4 cm groot.

Verzendkosten zijn 4,75

Granaat Grossulaar

€ 5,95

Granaat Grossulaar

€ 5,95

Granaat Grossulaar is een hele  van de krachtige steen voor voorspoed.Deze steen is een uitstekende steen voor mensen die geldproblemen hebben en die de zaken anders willen gaan aanpakken ,maar er niet zelf genoeg de kracht voor kunnen vinden.Het helpt ook om paniek over geldzaken [hoe kom ik rond] te overwinnen
Granaat Grossulaar laat je meer genieten van hetgeen je hebt,het te laten zien welke dingen het juist waard zijn om van te genieten en om daar dankbaar voor te zijn. Granaat Grossulaar helpt je om in die zin de echte ware overvloed in je leven te zien. Deze liefdevolle steen die ook verbonden is met het hartchakra helpt om het gebrek aan eigenwaarde te overwinnen en je het gevoel te geven dat je er mag zijn.. Omdat de hartenergie heel goed geaarde energie is, helpt het onbalans te helen die is ontstaan door het losgeweekt zijn van het aardse.Het onvermogen om jezelf op een liefdevolle manier met je lichaam te verbinden wordt weggenomen. Granaat Grossulaar is verbonden met de Aartsengel Rafaël, hij  staat voor genezing een heling.Hierdoor bezit deze steen een krachtige herstellende energie die op het fysieke en geestelijke niveau allerlei beperkingen heelt. Fysiek ondersteunt Granaat Grossulaar het herstel van een ziekte of een verwonding en geestelijk ishet  een krachtige steen om blokkades en trauma’s van het stuitchakra te helen. Deze steen helpt je om door middel van helende en liefdevolle energie bij jezelf te openen, te reinigen en te activeren. Ook helpt Granaat Grossulaar je om je doel op aarde te vinden en te accepteren waarom je er bent. Deze steen helpt het lichaam te regenereren en is dus perfect om te gebruiken na een operatievoor herstel. Granaat Grossulaar zet je ertoe aan zelf verantwoordelijkheid voor je heling te nemen en om op zoek te gaan naar je eigen helende vermogens die diep in je zitten en die aan te roepen en aan te  wenden. De steen helpt verkeerde celgroei in evenwicht te brengen en het fysieke helingsproces na lichamelijk trauma te versnellen. Samen met Moldaviet is het een zeer krachtige combinatie die zijn gelijke niet kent om overvloed in je leven te realiseren.Je echt gelukkig te kunnen voelen.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Ze zijn een 1,5 cm groot.

Verzendkosten zijn 1,25

 

Prachtig Haliet cluster van 616 gram..mooi lichtroze van kleur en fijne kristalvorming.Dit zoutkristal reinigt op fysiek en emotioneel niveau. De energie lijkt enigzins op rozenkwarts, maar dit kristal reinigt veel krachtiger de weefsels dan kwartsen doen. Emotioneel heelt het oude, emotionele gewoontepatronen of helpt je deze los te laten.
Roze Haliet kalmeert het emotionele lichaam, beurt je op en haalt onzuiverheden uit de ziel of de etherische lichamen en schept innerlijke balans. Haliet helpt je jezelf te laten leiden door je onbewuste gevoelens.Het helpt je te ontspannen en leuke dingen voor jezelf te doen, dus heel goed voor hen die altijd met anderen bezig zijn en moeite hebben om ‘nee’ te zeggen. Roze Haliet is een steen van helderheid, is goed bij verwarring, misleiding, twijfel en bij verlatingsangst.Haliet helpt je door haar energie om in je kracht te blijven en te vertellen wat je werkelijk wilt. Fysiek stimuleert het de meridianen, versterkt het acupunctuur en aardt het de healende eigenschappen van andere kristallen. Roze haliet haalt gifstoffen uit de cellen en weefsels van het lichaam, ook helpt het zware metalen die in de weefsels zijn opgeslagen te verwerken en af te voeren. Het verbetert de stofwisseling, het cellulair geheugen en heelt lichamelijk ongemak veroorzaakt door onopgeloste emotionele ervaringen. Roze Haliet is weldadig bij het vasthouden van vocht, darmklachten, bipolaire stoornis, ademhalingsproblemen en huidziekten.

Dit mooie roze Halietcluster weeft 616 gram en is 20 bij 12 cm groot,het heeft een hele mooie kristalvormimg,

Je ontvangt het stuk op de foto.

Verzendkosten zijn gratis
 

 

 

hematiet in Kwarts [ook wel hematietkwarts]

Is een aardende en beschermende steen die veel yang kwaliteiten in zich heeft.
Het Hematiet in de steen heeft een hele positieve invloed op de kwaliteit van het  bloed en zorgt dat de samenstelling in balans komt. De steen voorkomt dat negatieve energieën in het stoffelijke lichaam terechtkomt. Dit Kwartskristal helpt de ziel om weer in het lichaam terug te keren na uittreding of spirituele reizen buiten het lichaam en dimensie. Deze steen geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en maakt blij. Hematiet in Kwarts werkt zeer goed als je jezelf verloren of hopeloos voelt, het Kwartskristal herstelt de hoop en het vertrouwen in de toekomst.Het maakt de geest sterker om allerlei aardse dingen aan te kunnen, de steen helpt bij je het oplossen van problemen. Hematiet in Kwarts is goed  voor vrouwen die verlegen zijn zich moeilijk kunnen uiten.Door deze steen wordt je in de goede zin wat assertiever ,draag de steen in je zak,tas of draag hem aan een ketting. Deze steen is ook weldadig voor een relatie die een sleur geworden is waar de liefde voor elkaar wat verdwenen is en je langs elkaar heen gaat. Deze steen trekt aardige, liefdevolle minnaars aan als je alleen bent. Hematiet in kwarts heeft een positieve invloed op de bloedsomloop, de aanmaak van rode bloedcellen, de bloedkwaliteit, nieren, weefselherstel, psychische onrust, slapeloosheid en herstelt het evenwicht tussen yin en yang.

Je ontvangt een steen in de kwwaliteit als op de foto.

Ze zijn tussen de 2 en 2,5 cm groot.

Verzendkosten zijn 1,25
 

Hematoiet Kwarts knuffelstenen zijn stenen die vol zitten met Hematiet en daardoor een sterkere werking hebben dan  Hematiet in Kwarts.

Deze steen ook wel Sjamanenkwarts genoemd is een steen die je goed kan gebruiken bij reizen buiten het lichaam en je weer veilig laat terugkeren.

Verder heeft de Hematoiet Kwarts dezelfde werking als Hematiet in Kwarts echter veel meer versterkt

Een hele krachtige steen die heel fijn is om onder je kussen te leggen of bij je te dragen in je tas of jaszak.

Deze stenen wegen tussn de 45 en 50 gram en zijn tussen de 4 en 5 cm groot.

Verzendkosten zijn 3,15

 

Prachtig sculptuur van Hematoietkwarts, [ook wel Hematoide kwarts genoemd] vrij zeldzaam in grote en mooie sculpturen.

Dit Hematoietkwarts sculptuur weegt maar liefs 805 gram en is 11,5 bij 7,5 bij 6 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto, verzendkosten zijn gratis

Hematoietkwarts sculptuur 2, ook heel mooi van vorm en prachtig van kleur is dit kristal,...

Dit Hematoietkwarts sculptuur weegt 741 gram en is 11 bij 7,5 bij 6 cm groot.

Je ontvangt het stuk op de foto.

Verzendkosten zijn gratis.

 

Hemimorfiet ruw

€ 8,95

Hemimorfiet ruw

€ 8,95

Een heel mooi stukje ruwe Hemimorfiet op moedergesteente,met een fantastische heldere diep baluwe oveceaan kleur!

Hemimorfiet verhoogt je lichaamsvibraties en verbetert het vermogen te communiceren op de hoogste spirituele niveau’s en in andere dimensies.
Hemimorfiet stimuleert de snelst mogelijke zelfontwikkeling binnen de capaciteiten die je hebt. De steen leert je te accepteren van de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk en ongemak aan. Het leert je dat een mensdoor  eigen gedachten en gedrag ook je eigen werkelijkheid schept en in stand houd.. Hemimorfiet helpt je de innerlijke kracht te versterken om je hoogste potentieel te kunnen behalen. Het kalmeert emotionele angsten en ondersteunt je volledige gezondheid. De steen helpt om je realistisch te blijven,het juiste perspectief te zien en leert je vervelende karaktereigenschappen te accepteren maar er wel iets aan te doen. Hemimorfiet leert je eerlijk te zijn en je open te stellen.
Hemimorfiet helpt goed bij overgewicht, pijnbestrijding, bloedziekten, onrustige benen, zweren en andere ontstekingen,reinigt en zuivert.

Dit ruwe stukje Hemimorfiet is een 3,5 cm groot en weegt 34 gram.

Je ontvangt het stuk op de foto. [foto volgt]

Verzendkosten zijn 4,75

Prachtige licht zeeblauwe Hemimorfiet knuffelstenen.

Deze stenen wegen tussen de 10 en 12 gram en zijn tussen de 1,5 en 2,5 cm groot.

Je ontvangt een knuffelsteen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

 

 

Hele gave Herkimmer Diamant hangers in een ruwe kristalvorm,maar ze zijn echt heel mooi glad en transparant.

Herkimmer Diamant is een heel zuiver kwarts met een hogere hardheid.. Dit soort kwarts is een broertje van de Bergkristal, en wordt vanwege haar kwaliteiten en werking vergeleken met de  echte diamant.Herkimer Diamant is bekend bij en een vriend van sjamanen, healers en andere energiewerkers en wordt gebruikt voor spirituele reizen buiten het lichaam,diepe meditaties en trance toestanden.. Deze steen zou de werking van andere stenen in edelsteen leggingen, opstellingen en meditaties kunnen versterken, en ruimtes en mensen energetisch kunnen reinigen.Volgens sjamamen,lichtwerkers en andere gebruikers wordt de steen gezien als toegangspoort tot vorige levens, droom– en trancereizen, naar andere dimensies reizen en toegang tot de Engelen.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto

Deze hangers zijn 18 tot 26 mm groot en prachtig helder.

Verzendkosten zijn 1,25

 

Hyperstheen is nog een relatief onbekende steen ,wordt ook wel de fluwelen Labradoriet genoemd.

Het heeft een zijdeglans en is doorzichtig tot doorschijnend. De kleur is grijswit, groenwit, geelwit, bruin of zwartgrijs. Hyperstheen wordt ook wel fluwelen of velvet labradoriet genoemd hoewel het geen labradoriet soort is. Hypersteen is een steen van helderzien. Houdt hem op je 3e oog en je kunt beelden zien alsof je wakker droomt. Als je afgestemd bent op deze steen kun je met je intentie verschillende situaties bekijken om ze beter te begrijpen.
Hypersteen is ook een steen van magie, je kunt er je intenties mee manifesteren. Je zend je verlangens uit naar het morfologisch veld waar deze ontvangen worden en van waar de reactie terugkomt. Dit gaat het beste via meditatie. Dit Kristal is zeer behulpzaam bij zelfgenezing, het helpt je te visualiseren, jezelf gezond of gelukkig te zien. Deze steen heeft een vriendelijke, aardende, beschermende en versterkende energie. Hij trekt spirituele kracht aan om u met licht te omgeven. Hij is het perfecte gezelschap op reizen naar de beneden wereld op het medicijnwiel.
Hypersteen kan voor een krachtige zuiverende ontgifting van negatieve energie zorgen of uw diepste angsten onder ogen laten zien. Dit is een steen van spiritueel ontwaken en transformatie.

Deze hangers zijn een 1,5 cm groot, je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn  1,25

 

Ioliet watersaffier knuffelstenen

Ioliet watersaffier brengt je inzicht en geeft je kennis kunnen. Deze steen kan je helpen ontdekken wie je in de oorsprong echt bent en je de kracht geven om jezelf te zijn te zijn en te blijven.Dicht bij jezelf blijven is iets waardoor je jezelf gelukkiger voelt,meer jezelf bent in hetgeen je doet en uit.Ioliet watersaffier bevordert daarnaast gelijkwaardige relaties, dit omdat hetvoorkomt te afhankelijk te worden doordat je meer op jezelf vertrouwd wie je bent en wil zijn.Deze steen  kan visioenen en visualisaties bevorderen,dromen versterken waardoor je inzicht krijgt en je beschermen tijdens buitenlichamelijke reizen en ervaringen. Ioliet Watersaffier brengt volgens healers ook je chakra’s in balans en wordt hiervoor ook gebruikt..Paranormale gaven komen naar de voorgrond. Ioliet watersaffier werkt sterk op de vrouwelijke energie en de intuïtie, maar er loopt ook mannelijke energie doorheen. De steen geeft zekerheid en zelfvertrouwen over je kunnen en je gaven.Deze steen heeft ook een sprankelende energie die je blij maakt en vertrouwen brengt. Ioliet Watersaffier is goed voor het keel- en de hogere chakra’s, het transormeert oude of vastgezette stukken of karma of helpt je door oude denkbeelden heen te breken. Zeer bijzondere steen voor je spritiuele en paranormale groei en ontwikkeling.Helpt goed bij lichamelijke klachten zoals brandend maagzuur,en andere maag en darmklachten,versterkt de bleodsomloop en helpt tegen een hoge bloedruk,voorkomt teveel vochtophoping in het lichaam.Werkt regulerend bij angsten en depressies.

Je ontvangt een steen in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Ze zijn 35 tot 40 gram ,mooi glad afgewerkt en een 4 cm groot

Verzendkosten zijn 4,15

Iriskwarts hangers

€ 7,95

Iriskwarts hangers

€ 7,95

Prachtig heldere Iriskwarts hangers.

Iriskwarts is verhitte bergkristal en wordt ook wel regenboogkwarts genoemd.het versterkt de werking en door het breuklijnen patroon geeft het veel kleur variaties.

Bergkristal heeft op zich al een krachtig genezende en reinigende werking, en ondersteund hierdoor heel goed in alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. Deze steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Iriskwarts beschermt je nog iets sterker tegen negatieve invloeden van buitenaf  zoals straling van mobiele telefoons en computers. Maar ook beschermt Iriskwarts je tegen negatieve energie van mensen om je heen.Bergkristal stimuleert of kalmeert en in deze vorm van iriskwarts, brengt het meer harmonie en balans. Dit kristal zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt je mening neutraal  en helpt je om (voor) oordelen los te laten. Lichamelijk kan  Iriskwarts voor allerlei klachten gebruikt worden omdat het de natuurlijke balans van het lichaam probeert te herstellen en het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Deze steen  werkt vitaliserend, koortsverlagend, reinigend, pijnstillend en heeft hierdoor een positieve werking op bijvoorbeeld brandwonden, ontstekingen, zwellingen, allergische reacties, huiduitslag, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, diarree en reis- of wagenziekte. Naast de algemene eigenschappen van bergkristal, kan Iriskwarts geprogrammeerd worden voor elk gewenst doel. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. Ook versterkt het de werking van andere stenen. Tenslotte is bergkristal ook in de vorm van Iriskwarts heel geschikt voor het reinigen van een ruimte of het opladen van stenen.Door alle breuklijnen in het kristal geft het vele kleuren als je het in het licht houd,het maakt je vrolijk en genietend van elk moment.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Ze zijn tussend e 1,5 en 2 cm groot.

Verzendkosten zijn 1,25

Mooie verhitte Bergkristal = Iriskwarts knuffelstenen.

Door de vele breuklijnen krijg je in het licht vele kleur variaties.

Deze Iriskwarts knuffelstenen zijn tussen de 13 en 16 gram en 2,5 cm groot.

Je ontvangt een dezlfde kwaliteit steen als op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Mooie grotere Iriskwarts knuffelsteen met hele mooie kleur effecten door de vele breuklijnen.

Iriskwarts iseen verhitte bergkristal en heeft nog iets andere werkingen dan de Bergkristal en versterkt deze.

De steen weegt 35 gram en 2,5 x 3 cm groot.

Je ontvangt de grote steen rechts op de foto.

Verzendkosten zijn 2,25

Mooie wat grotere en donkere Jade uit Canada

Jade is van oudsher een symbool van zuiverheid en sereniteit,het werd in meerdere vroege beschavingen al gebruikt.
Jade wordt in het Oosten zeer gewaardeerd en staat voor wijsheid en zou bescherming bieden. Deze steen wordt geassocieerd met het hartchakra en stimuleert liefde en verzorging. Het is een beschermende steen die de drager van Jade tegen letsel beschermt en voor harmonie zorgt.De Canadese Jade steen is heel goed voor mensen die zich snel zorgen maken, in hokjes denken en in zichzelf gekeerd zijn. De steen zorgt voor balans en vertrouwen, op jezelf en in anderen deze steen leert je om niet alleen maar te denken maar meer op intuitie en gevoelens. Jade in dit geval de Canadese zorgt met tijden van verdriet of een rouwproces geeft je inzicht en de kracht te geven om weer verder te gaan met je leven. Jade leert je angsten en oude patronen los te laten. Emotioneel gezein is Jade een ‘droomsteen’, die op het voorhoofd gelegd zorgt dat je inzicht krijgt vanuit je dromen. Spiritueel moedigt Jade je aan te worden wie je werkelijk bent en wil zijn. Deze steen helpt je jezelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis en haalt verborgen kennis naar boven,die je kan gebruiken voor je volgende reis en doel.

Je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25

Lavendel Jade

Jade staat in het algemeen  bekend als een symbool van zuiverheid en sereniteit. Deze steen wordt in het diverse culturen zeer gewaardeert en staat voor wijsheid en bescherming.
Jade stimuleert liefde en verzorging en zorgt voor balans en   harmonie. Lavendel Jade stabiliseert je persoonlijkheid en zorgt dat de geest een wordt met het lichaam. De steen verjaagt negatieve gevoelensdie overheersen, verzacht de geest daar waar deze verhard is, stimuleert ideeën en laat veel dingen minder ingewikkeld lijken. Lavendel Jade geeft inzichten in je dromen als je de steen op je voorhoofd draagt.De steen moedigt je aan te worden wie je in de oorsprong echt bent en helpt je jezelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis en haalt verborgen kennis naar boven. Lavendel Jade is ook een reinigende steen die gifstoffen verwijdert uit je lichaam, de celvorming herstelt en skeletopbouw ondersteunt. Lavendel Jade vergroot de vruchtbaarheid van de vrouw en ondersteunt tijdens de bevalling.
Lavendel Jade verzacht emotionele wonden en trauma’s en geeft innerlijke rust. Deze steen leert je verfijning en zelfbeheersing in emotionele aangelegenheden en stelt duidelijke grenzen.Lavendel Jade is voor de meeste inwendige organen een steen die de werking van de organen ondersteunt.

De hangers zijn 2 tot 2,5 cm groot,je ontvangt een hanger in dezelfde kwaliteit als op de foto.

Verzendkosten zijn 1,25